2018-08-01

Įrodymas Nr.8, kad nėra pasaulyje didesnio beprotnamio už ES. „Pabėgėliai“ vyksta atostogauti į namus, iš kur „pabėgo“




Europos Komisija, vadovaujama alkoholiko ir marksisto Žano Klodo Junkerio, stropiai vykdo Europos tautų naikinimo programą, suformuotą dar „Europos tėvo“ Kudenchovę Kalergi ir Frankfurto mokyklos neomarksistų. Šios programos pagrindinis punktas – europiečių genocidas, pakeičiant baltuosius Europos gyventojųs afrikiečiais ir azijatais. Kad europiečiai nesipriešintų, neomarksistų šutvė į Europą jų vežamus okupantus ėmė vadinti „pabėgėliais“, nors tikrų pabėgėlių tarp šių žmonių tėra apie 2 procentai. Tokie Izraelio valstybės duomenys. Ši valstybė irgi nukentėjo nuo neomarksistų idiotizmo.

Kad „pabėgėliai“ yra melas, įrodo jų atostogos savo tėvynėje.



Europos patriotai, ir kiti vis dar protaujantys piliečiai, pastebėjo, kad tie „vargšai, kurie bėgo nuo karo, bombų, žiauraus persekiojimo“, tik gavę pabėgėlio statusą Europoje ir jiems skiriamas karališkas išmokas, dažnai viršijančias europiečių atlyginimus ir pensijas, tuojau pat skrenda į savo tėvynę atostogauti.

Belgijos valdžia vos per pirmą 2018 metų pusmetį pagavo 115 tokių atostogautojų. Lyginant su 2016 metais jų skaičius padvigubėjo. 2017 metais atostogauti į namus buvo išvykę 134 Belgijos „pabėgėliai“. Prognozuojama, kad vien iš Belgijos tokių „pabėgėlių“ atostogautojų skaičius šiais metais bus 250.

Voice of Europe pažymi, kad tai nėra naujas reiškinys. Tai stebima Olandijoje, Šveicarijoje, Švedijoje. Dauguma „pabėgėlių“ yra bedarbiai, todėl jų keliones namo finansuoja ES šalių mokesčių mokėtojai. Belgijoje net iki 2020 metų 66% „pabėgėlių“ niekur nedirbs ir bus socialinės sistemos parazitais. Kitose ES valstybėse skaičiai dar blogesni. Beveik 90 procentų Olandijos „pabėgėlių“ nedirba. Analogiški skaičiai Šveicarijoje.

Vokietijoje situacija tokia pati. Dar 2016 metų rugsėjo mėnesį „Welt" paskelbė žurnalistinį tyrimą, kuris atskleidė visą ES valdžių idiotizmą. Paaiškėjo, kad „vargšai pabėgėliai“, kurie atbėgo į ES dėl „grėsmės jų gyvybėms“, vos susitvarkę dokumentus prieglobsčiui gauti ir gavę sočias europines išmokas, vyksta atostogauti į tas valstybes iš kurių „pabėgo“. Jie vyko atostogauti į Siriją, Afganistaną, Libaną.


2016 metais „Basler Zeitung“ parašė, kad daugelis „pabėgėlių“ iš Eritrėjos reguliariai skraido atgal į gimtinę, kurioje „jų gyvybėms buvo mirtina grėsmė“. „Pabėgėliai“, kurie čia pagrindinai gyvena iš pašalpų, sovo kilmės šaliai yra valiutos tiekėjai, rašoma laikraštyje.

„Basler Zeitung“ aprašoma 2016 metų scena Ciuricho oro uoste: „Tai atostogų laikas. Tūkstančiai žmonių skrenda vasaros atostogų. Tarp jų daugelis žmonių iš Eritrėjos, vyrai, moterys, visos šeimos.“ … Jie skrenda į tėvynę, kur jiems „gresia sveikatai ir gyvybei“".

Kiekvieną dieną iš Šveicarijos į Eritrėja ir kaimynines šalis skrenda po 50 afrikiečių. Skrydis per Stambulą jiems kainuoja 599 frankus (maždaug tiek pat eurų).

Šveicarijoje šie „pabėgėliai“ gauna tokią dosnią paramą, kad nedirbdami gali gyventi ir keliauti po pasaulį.

Izraelio žvalgybos "Nativ" generolas Jakovas Kedmi apie „pabėgėlius“ afrikiečius yra sakęs „Jei europiečiams patinka valgyti šitą mėšlą, tegul valgo į sveikatą“. Izraelio valstybėje, kol nebuvo apsaugos sienų, buvo didelė problema su atvykstančiais čia afrikiečiais, kurie yra tingūs, nekvalifikuoti, todėl negali būti panaudoti ūkinėje veikloje. Izraelis vykdo planinę negrų deportaciją iš šalies. 2016 metais tų nekviestų svečių dar buvo likę 65000.

Dabartinė Lietuvos valdžia, kuriai vadovauja neomarksistė Dalia Grybauskaitė, buvusi marksizmo-leninizmo instituto mokslinė sekretorė, deda visas pastangas, kad į Lietuvą atvežti kuo daugiau okupantų „pabėgėlių“ ir sunaikinti mūsų valstybę. Už šį stropumą ji nuolatos giriama ir premijuojama Briuselio marksistų.

Nuorodos:
http://lebionka.blogspot.com/2018/07/irodymas-nr-7-kad-nera-pasaulyje.html




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą