2018-08-03

Katalonijos policininkus su pagaliais sumušė gauja juodaodžių (video)



Policija yra valdžios atstovė. Jeigu ją drįstama mušti su pagaliais, ji bėga, reiškia tik tai, kad valstybė sunkiai serga, arba jos jau nebėra.

Katalonijos Salau mieste vietos policija atvyko tvarkyti kontrafaktu prekiaujančių nelegalių imigrantų iš Afrikos. Kuomet jie pabandė atlikti operaciją, juos užpuolė būrys sužvėrėjusių juodaodžių. Policijos pareigūnus mušė bet kokiais po ranka buvusiais daiktais. Buvo panaudotos sulaužytos kėdės, pagaliai. Atakos metu buvo sužeisti du pareigūnai ir aplamdyti du policijos automobiliai. Policija iš „mūšio lauko“ gėdingai pabėgo. Prieš užpuolikus pradėtas tyrimas.


Voice if Europe pažymi, kad separatistinės Barselonos meras remia gatvės prekeivius afrikiečius, kurie pardavinėja kotrabandinę produkciją ir padirbinius, nemoka jokių mokesčių. Afrikiečiai reikalauja, kad jiems leistų pardavinėti tai, ką jie nori ir kur jie nori.

Panašus išpuolis prieš policiją įvyko Pizoje. Birželio 6 dieną nelegalai afrikiečiai Pizoje prekiavo rankinėmis-padirbiniais ir sumušė italų tvarkos sergėtoją. Karabinieriui nelegalas iš Senegalo smogė į veidą ir sulaužė nosį. Italijos vicepremjeras Matteo Salvini tuomet pažadėjo, kad „iškeldins nelegalius imigrantus ir atstatys teisėtvarką“. Salvini tęsi savo pažadus.

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą