2018-08-11

ES - beprotnamis. Įrodymas Nr. 12: du IS-teroristai „pabėgėliais“ užsiregistravo 47 kartus ir iš ES gavo virš 70000 eurų paramą


ES beprotystės įrodymai: 1-5, 678910, 11.


Austrų dienraštis Krone skaitytojams papasakojo pribloškiančią istoriją. 2016 metais teroristas iš Maroko Hicham El Hanafi peteko į ES specialiųjų tarnybų spąstus: jis atėjo pasiimti dviejų miške paslėptų automatų. Tikslas – teroro aktas Paryžiuje.

Marokietis į Europą atvyko 2013 metais su padirbtais dokumentais. Čia sutiko bendramintį marokietį Abdesselam Tazi. Pabėgėliais jie užsiregistravo Portugalijoje. Legenda- abu dalyvavo „Arabų pavasario“ protestuose ir yra persekiojami tėvynėje. Jiems buvo suteiktas prieglobstis.

Abu teroristai stažavosi Islamo valstybėje, keliavo kur panorėję po Europą, vėl ir vėl registruodavosi „pabėgėliais“ ir gaudavo vis naujas iš ES valstybių mokėjimo korteles ir paramą. Jiems su padirbtais dokumentais pabėgėliais pavyko registruotis 47 kartus ir gauti iš ES virš 70000 eurų pašalpų.


2015 metais šie teroristai Vokietijoje bandė verbuoti naujus narius ir buvo sulaikyti pirmą kartą. Tada paaiškėjo jų finansinės machinacijos. Įrodyti jų dalyvavimą teroristinėje veikloje tada Vokietijos valdžiai nepavyko. Abdessalam Tazi buvo perduotas Portugalijai, o Hicham El Hanafi už sukčiavimą ir dokumentų padirbinėjimą buvo nuteistas 1,5 metų lygtinai. Po to jis ir sugalvojo vykdyti teroro aktą Paryžiuje ir ėmė ieškoti bendrininkų. Tada jis ir pakliuvo į specialiųjų tarnybų spąstus. Teroro akto pavyko išvengti.

Dienraštis Krone pažymi, kad niekas nežino, kiek tokių teroristų su padirbtais dokumentais gyvena tarp mūsų. Ar tai nėra beprotnamis?





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą