2018-08-17

Vokietijoje šeimininkauja islamo teroristai: pagrobtos ir teroristams į vergovę parduotos mergaitės istorija


„Prieglobstį afrikiečiams ir arabams Europoje reikia suteikti todėl, kad jiems tėvynėje gresia pavojus“, - meluoja mums neomarksistai-globalistai politikai, jų valdoma spauda, teisingai Donaldo Trampo vadinama „Fake news“. O kas suteiks prieglobstį mums, europiečiams, kuriems kiekvieną dieną gresia pavojus būti tų „pabėgėlių“ susprogdintiems, sukapotiems, papjautiems, sutraiškytiems automobiliais, apipiltiems sieros rūgštimi, išprievartautiems, parduotiems į vergiją?

Izraelio portalo „Cursorinfo“ papasakojo istoriją mergaitės, kuri buvo pagrobta ir parduota į vergovę islamo teroristams.



2014 metais buvo pagrobta ir parduota islamo valstybės teroristams izidų kilmės mergaitė Ašvat. Jai pasisekė iš vergijos pabėgti ir išvykti į Vokietiją. Portalas neatskleidžia šios istorijos detalių. Rašoma tik, kad teroristų auka 2016 metais Vokietijoje susitiko savo pagrobėją.

„Ezidė vardu Ašvat papasakojo, kad praėjus dviem metams nuo jos pagrobimo ir pardavimo IV teroristams, ji sutiko savo pagrobėją Vokietijoje. Nusikaltėlis pasakė jai „Aš tave pažįstu, ir tu mane pažįsti“. Mergaitė buvo tokia įbauginta, kad negalėjo ištarti nei žodžio.“ (…) „Aš iš karto atpažinau jį, bet negalėjau patikėti, kad jis vis dar yra Vokietijoje, bet štai po dviejų metų aš vėl jį sutikau“, - rašoma Izraelio portale.

Kai Ašvat nusikaltėlį ir vėl susitiko, jis jai pasakė „Tavo vardas Ašvat, ar ne tiesa?“ „Aš ne Ašvat ir nežinau jokios Ašvat, - atsakė mergaitė. Į ką pagrobėjas pasakė, kad jis pažįsta mergaitę, o ji pažįsta jį. „Aš taip išsigandau, kad praradau galimybę ištarti žodį - pasakoja Ašvat. - Aš žinojau, kad Vokietijoje nieką nedomina, kas aš ir ką darau. Nieką tai nejaudina“.

Pagrobėjas toliau kalbėjo su Ašvat arabiškai. Per jėgą įveikdama baimę, mergaitė atsakinėjo jam vokiškai. Jis jai paaiškino, kad viską žino apie ją, kur ji gyvena ir tai, kad ji gyvena su motina ir broliu. „Jis žino viską apie kitas ezidų mergaites, gyvenančias Vokietijoje“, - papasakojo Ašvat.

Tai štai, ką iš Vokietijos padarė jų kanclerė Angela Merkel – didžiausia nusikaltėlė Europoje, remiama globalistinio-neomarksistinio „elito“. Tai štai, ką iš Lietuvos daro Grybauskaitė-Skvernelio antitautinė valdžia, kai kiekvieną dieną į šalį veža okupantus islamistus.

https://cursorinfo.co.il/all-news/pohishhennaya-ezidskaya-devushka-vstretila-svoego-pohititelya-v-germanii/

Izidų mergaitės Ašvat istorija pasaulyje sulaukė plataus rezonso. Pranešta, kad jos pagrobėjo vardas yra Abu Humam, mergaitė buvo pagrobta Mosulo mieste, parduota teroristams už šimtą dolerių, o sutiko savo grobiką Štutgarte.

Plačiau apie šį įvykį:
https://www.krone.at/1756518



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą