2018-08-07

ES-beprotnamis. Įrodymas Nr. 11: Somalio piratai, užgrobę Vokietijos laivą, dabar čia „pabėgėliai" ir gauna po 1000 eurų pašalpas



ES beprotystės įrodymai: 1-5, 6789, 10.



Vokietijos portalas Pi-news klausia: „Vokietija, tu esi beprotnamis? Tai logiškas klausimas, kylantis susipažinus su Somalio piratų sėkmės istorija Vokietijoje.

2010 metais Somalio piratai, maždaug 500 jūrmylių nuo Somalio krantų, užpuolė ir užgrobė Vokietijos konteinerinį laivą. Jie laivą apšaudė automatiniais ginklais ir prieštankinėmis raketomis. Laivą išvadavo ir Somalio piratus suėmė Olandijos karinis laivas, tuo metu patruliavęs Indijos vandenyne.

Suimti piratai buvo išvežti į Vokietiją ir čia teisiami. Jiems skirtos nuo dviejų iki dešimties metų įkalinimo bausmės. Humaniškoji Vokietijos Temidė bausmes kai kuriems piratams sutrumpino.

Dabar visi piratai jau laisvėje. Dalis iš jų išvyko, bet niekas nežino, ar jie neatvyko vėl į Vokietiją su naujais išgalvotais vardais.

Tiksliai žinoma, kad penki piratai liko Vokietijoje, čia jie ištarė stebuklingą žodį „prieglobstis“ ir toliau gyvena, gauna čia „pabėgėlių“ pašalpas po 1000 eurų kas mėnesį, o valdžia jų negali deportuoti, nes „nėra lėktuvų susisiekimo su Somaliu, o Somalio piratai neturi pasų, nes Somalio valdžia pasų piratams neišduoda“. Kai kurie piratai jau susituokę Vokietijoje, turi mažamečių vaikų.

Taip žiaurūs Somalio piratai tapo Vokietijos mokesčių mokėtojų išlaikomais „pabėgėliais“.

Piratus kardavo, šaudydavo, o ES šiuos nusikaltėlius padaro „pabėgėliais“ ir moka jiems kas mėnesį po 1000 eurų premijas už piratavimą. Ar gali dar būti didesnis beprotnamis už ES?



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą