2018-08-14

Pabėgėliai“ iš Nigerijos didelis pavojus Lietuvai. Italų kriminalistas įspėja dėl nigeriečių mafijos


Vos per kelias šių metų dienas prieglobsčio pasiprašė trys pabėgėliaiNigerijos. Karas šioje šalyje nevyksta, todėl ir „pabėgėlių“ iš šios šalies negali čia būti, juo labiau, jie negali į Lietuvą nusileisti iš kosmoso, o turi kirsti aibę saugių valstybių. Nigeriečiai – ypač pavojingas Lietuvai kriminalinis elementas.

Nigerijos mafija šių metų pradžioje atsidūrė viso pasaulio dėmesio centre, kai šių metų pradžioje buvo nužudyta ir į gabalus sukapota italė Pamela Mastropietro.



Kaip parodė Pamelos nužudymas, pati baisiausia pasaulyje yra Nigerijos mafija. Italų kriminalistas ir psichiatras Alessandro Meluzzi mano, kad Pamela tapo ritualinės žmogžudystės auka. Eksperto nuomone, merginą nužudė Nigerijos mafija, kuri pasižymi žiaurumu. Jo žodžiais, Nigerijos gaujos „įsisavina Italiją“.

Pamelos atvejis „surištas su metodais, kuriuos Nigerijos mafija naudoja sistemingai Nigerijoje ir už jos ribų. (…) Aukų kūnų sukapojimas ten nuolatinė praktika, kai kuriais atvejais ir suvalgymas kai kurių dalių“.


Iš kūno buvo išimti kaulai ir apdirbti balintoju, „kad pašalinti visus pėdsakus, tarp jų ir toksikologinius“. Dar daugiau, nebuvo širdies. „Tai, kad jos nėra, manęs nenustebino“, - pasakė Meluzzi. – Pas vaikus – Siera-Leone kareivius suvalgymas savo pirmos aukos širdies, moters, buvo ritualinė inicijacija įgauti vyriškumui. Ritualinis kanibalizmas nėra išimtis pas Nigerijos mafiją. Yra taisyklė. Jiems yra normaliu elgesiu, bet pas mus apie tai nekalbama; gali būti, dėl būgštavimo, kad mūsų nepaskaitytų rasistais. Mums teks prie to priprasti: tai tik aizbergo viršūnė, kuri įgaus vis didesnį dydį“.

Nigerijos grupuotės ne naujiena Italijoje. Jau 2011 metai Nigerijos pasiuntinys Romoje perspėjo apie tokių grupuočių veiklą, turinčių slaptų bendrijų charakterį. Viena iš gaujų, pavadinta „Juoduoju kirviu, buvo Italijos policijos likviduota 2016 metais. 2017 metais iš Italijos buvo deportuota mažiausiai 60 nigeriečių, užsiimančių nusikalstama veikla.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą