2018-08-08

Europiečiai privalo su pabėgėliais dalintis namais ir pinigais. Gal jie bėga nuo pirmojo pūnų karo? (trumpa apžvalga)



„Gal jie bėga nuo pirmojo pūnų karo?“ Šį puikų posakį suradau italų spaudoje, pasakojime apie tai, kad vakar buvo užblokuoti 12 nelegalai, bandantys motorine valtimi patekti į Sardiniją.

Italija pūnų karus pergyveno prieš 2 tūkstančius metų (Pirmasis pūnų karas– vyko 264–241 m. pr. m. e.). Panaši istorija su „pabėgėliais“. Karo nėra, bet jie vis bėga nuo karo. O gal dar tęsiasi pūnų karai, juk vienas žingsnis ir europiečiai ims tuo tikėti!

O kam „pabėgėliamskarai. Juk bėgti galima ne tik nuo ko, bet ir į sotesnį gyvenimą. Ir kodėl nebėgti, jei Merkel ir kiti, iš ES beprotnamio, jiems dalina po 1000 eurų kas mėnesį, o gyvenant Europoje galima nieko nedirbti, tik veistis, kaip tarakonams?

Bet kam visa tai organizuoja, juk negali taip būti, kad visoje Europoje solidžius mokslus baigę žmonės taptų visiškais kretinais ir idiotais, norėtų savo valia sugriauti, tai, ką jų protėviai kūrė tūkstančius metu, islamo užkariautojams atiduoti Europos žemę, kurios kiekvieną lopinėlį protėviai aplaistė savo krauju. Tai kodėl dabar europiečiai nebegali būti šeimininkais savo namuose, o, tarytum užhipnotizuoti, klauso visų tų kvailysčių apie „tolerancijas“ siaubingam blogiui, apie „rasizmą“, kai žmogus savo valstybėje nori gyventi be Afrikos ir Azijos padugnių, apie „atjautą“ prievartautojui ir banditui?



Austrai privalo dalintis su pabėgėliais savo namais ir pinigais.

„Pabėgėlis“ į Vokietiją Aras Bacho parašė atvirą laišką, kuriame teigia, kad europiečiai „privalo į savo namus priimti pabėgėlius“, taip, jo žodžiais, greičiau vyktų „integracija“.

Jo nuomone, „integracija veikia tik iš abiejų pusių – iš vienos pusės ji negalima“, o, kad ji būtų galima, europiečiai „turėtų priimti pabėgėlius į savo namus ir dovanoti jiems savo pinigus“.



Italijos premjeras yra kitos nuomonės, jis rems italų šeimas

Matteo Salvini yra kitos nuomonės, negu iš pūnų karo pabėgęs arabas, kuris nori abipusės integracijos - gyventi europiečių butuose ir leisti jų pinigus. Salvini nori apmokestinti pabėgėlių perlaidas 5% mokesčiu, nes jam nepatinka, kad milijardai (iš Vokietijos pabėgėliai 2017 metai padaro 17,7 milijardus eurų perlaidų į užsienį) Italijos mokesčių mokėtojų pinigų iškeliauja iš šalies. Numatoma, kad surenkami pinigai bus skiriami gimstamumui italų šeimose skatinti. Salvini įsitikinęs, kad italų šeimos gali būti skaitlingesnės, jeigu joms bus skiriamas didesnis valstybės dėmesys.

Migracijos gyvatei kirs galvą.

Po to kai buvo uždaryti Italijos uostai „pūnų karo pabėgėlių vežimui“, Salvini ketina užsiimti žmonių prekyba pačioje Libijoje.

Italijos premjeras Giuseppe Conte Konte, nesenai viešėjo JAV ir su JAV Donaldu Trampu sutarė tvarkyti padėtį Libijoje. Rudenį šiuo klausimu numatyta Italijos-JAV konferencija.

Vakar Italija nutarė skirti dar 12 karinių katerių, su kuriais Libijos pasienio tarnybos galės kovoti su „narkotikų prekeiviais, kurie į jūrą išmeta gyvas prekes.“ Taip buvo uždarytas svarbus kovos su prekyba žmonėmis etapas.

Dabar prieš akis kova su migrantų pervežėjais artimose ir tolimose priegose į Libiją, įskaitant vergų prekeivius į pietus nuo Sacharos. Nupjovus „prekybos vergais gyvatės galvą“ Italija rengiasi stiprinti Tripolio vyriausybę, vadovaujamą Fayez Al Serraj.

Milijonai dolerių, gaunamų iš prekybos žmonėmis maitina fundamentalistų grupes, kurios neleidžia Tripolio valdžiai pasinaudoti savo įgaliojimais.


Neadekvati Ispanijos valdžia.

Ispanijos kairiųjų vyriausybei, kuri nori Europos su atviromis sienomis, reikia ES solidarumo?! Die Welt rašoma, kad Ispanijos užsienio reikalų ministras Josep Borrell siūlo sukurti koaliciją valstybių, kurios gyvens su atviromis sienomis ir įsileis pas save visus atvykti norinčius pasaulio gyventojus. Ši koalicija apimtų Vokietiją, Prancūziją, Ispaniją ir Portugaliją.

Jo žodžiais, dabar Europoje yra dvi šalių grupės. Vokietija, Prancūzija, Ispanija ir Portugalija pasisako už atviras sienas, o Lenkija, Vengrija, Austrija ir Italija yra prieš imigraciją. Toliau Ispanijos diplomatijos šefas interviu išdėstė žydų marksistų iš Frankfurto mokyklos ir Europos tėvo Kudenhove Kalergi planus apie „europinį-afrikinį erazmą“, kiekvieno nelegalo iš Afrikos padarymo legeliu imigrantu planą.

Šie Ispanijos idioto-marksisto planai kelia siaubą Vokietijoje.

Vokiečiai suskaičiavo, kad į Vokietiją kiekvieną mėnesį ateina po 10-15 tūkstančių imigrantų. Tai yra daugiau, negu kartu sudėjus Graikijos, Ispanijos ir Italijos imigrantus.

Italijai uždarius savo uostus nelegalams, o Ispanijoje į valdžią atėjus kairiesiems globalistams, prekeiviai žmonėmis visus nelegalus nukreipė į Ispaniją. Iki liepos pabaigos į Ispaniją per šiuos metus jau atvyko 23048 nelegalų. Tik liepą atvyko 8000 imigrantų iš Afrikos. Tuo tarpu liepą į Vokietiją atvyko 13194 imigtrantai, o nuo metų pradžios 96644 imigrantai. Nors imigracija į Ispaniją sudaro tik ketvirtadalį to imigrantų skaičiau, kuris atvyko į Vokietiją, o nuo 2015 metų trečdalį, Ispanijos kairioji vyriausybė nori savo kviestais atvykėliais dalintis su Prancūzija ir Vokietija. Nepavyks. Visa tai teks valgyti patiems.

Man atrodo, kad šis Ispanijos valdžios neadekvatumas, noras dalintis „pabėgėliais“, kuriuos jie patys kviečia, yra geras reiškinys, gal tai padės atsikvošėti kitiems išprotėjusiems ES marksistams? ES piliečiai šių kvailysčių jiems neatleis.

Šiandien 11 valandą prie Lidl parduotuvės Vilniuje, Žirmūnose, aš pamačiau juodaodį, pabėgusį nuo pūnų karo! Karas pasibaigė prieš du tūkstančius metų, o jie vis dar bėga... Ar taip, ponia Grybauskaite ir ponas Skverneli?

Nuorodos:










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą