2021-01-22

Italijos kairiųjų planas: 2.430 Italijos savivaldybių apgyvendinti juodaodžiais

 

Kas šiandien yra kairieji? Tai ne komunistai, kovojantys už darbo žmonių šviesų rytojų, tai greičiau Sorošo ir panašių veikėjų samdomos moralinės prostitutės, kažkas panašaus į JAV demokratus. Tai transhumanistai, progresistai, skaitmeninio konclagerio kūrėjai mūsų planetoje.

Štai tokiai Italijos kairiųjų publikai, iš Milano Bicocca Universiteto, kilo mintis, kad ištuštėjusias Italijos savivaldybes galima užpildyti juodaodžiais imigrantais. Ne sugrąžinti į provinciją italų jaunimą, ne skatinti gimstamumą, kaip daro Vengrija, bet atvežti „darbštuolius“ iš Afrikos. Tai, šitų idiotų nuomone, duos stulbinantį efektą šalies ekonomikai. „Mokslininkų“ grupei vadovavo tūlas politinės ekonomikos profesorius Mariapia Mendola su bendradarbiais. Portalas Foxnews tokią fikse idėją pavadino „etninio pakeitimo sistema“. Šioje "etninio pakeitimo sistemoje" ketinama apgyvendinti provincijų savivaldybėse ne didesnes nei 25 migrantų grupes. „Akademikai“ skaito, kad 35 eurų, kuriuos šiandien skiria per dieną „pabėgėliams“ (svajonė 90 procentų Lietuvos Gyventojų) Italijos vyriausybė yra „maža kaina“ tokiam „naudingam“ darbui. Skaitoma, kad tokių nykstančių savivaldybių Italijoje šiandien yra 2.430.



Portalas Breitbar,kalbėdamas apie šią Italijos kairiųjų iniciatyvą, rašo, kad Švedijos patirtis paneigė tokią teoriją. Švedijoje migrantai buvo vežami ir į provincijos rajonus. Jokio teigiamo ekonominio efekto šalis iš to nesulaukė. Bengtsfors savivaldybė 2019 metais bankrutavo dėl migrantų kaštų, kurie neturėjo darbo įgūdžių ar išsilavinimo, kad rasti darbo šiame rajone.

Švedų ekonomikos profesorius Mats Hammarstedt paneigė tvirtinimus, kad masinė migracija gali būti naudinga šalies ekonomikai. Visą šią socialinių parazitų kaina apmoka švedų mokesčių mokėtojai.

Savo autobiografijoje "Tiesos paieškoje" 2018 metais garsiausias Vokietijos ekonomistas profesorius Hansas-Werneris Sinn rašė, kad 2015 metų migrantų krizė gali kainuoti šaliai beveik vieną trilijoną eurų. Sinnas yra buvęs Angelos Merkel patarėjas ir iki 2017 metų buvo ekonominių tyrimų IFO instituto prezidentas.

Nuo 2015 metų Vokietija priėmė 1,5 milijono migrantų, kurie, kaip sako Sinn, nėra stomatologai, teisininkai ir branduolinės energijos mokslininkai, tačiau dažniausiai neturi kvalifikacijos ir jokio išsilavinimo. Tarp jų 59 procentai buvo beraščiai. Profesorius nuomone, šie žmonės jų gyvenimo metu niekada grąžins to, ką gavo iš Vokietijos gerovės valstybės. Kiekvienas „pabėgėlis“ Vokietijai per savo gyvenimą kainuos 450000 eurų, atskaičius jo indėlį į šalies ekonomiką. Visos šios išlaidos leido profesoriui Sinn sumuoti visus pabėgėlių kaštus, kurie per jų gyvenimą pasieks astronominę 1 trilijoną eurų sumą.

Autoriaus nuomone, turi būti atsisakyta ekonominių imigrantų, o įsileisti reikia tuos, kas Vokietijai yra ekonomiškai naudingi. Sinn siūlo „pabėgėlius“ grąžinti į jų kilmės šalis, tačiau politikai nepripažįsta ekonominės realybės ir laidoja Vokietijos ekonomikos ateitį.

Vasario 21 dieną įvyko JAV prezidento Džo Baideno inauguracija. Ženklu, kad su jo atėjimu į šį postą pasibaigė ir premjero demokrato Džiuzepės Konte vyriausybės krizė Italijoje. Faktiškai bankrutavusi Italija (valstybės skola šiandien yra 2,6 trilijonai eurų, kuri 2020 pradžiai perkopė 135%).

BVP) yra priklausoma nuo JAV finansinio kapitalo, kuris į valdžią pasodino nukriošusį marazmatiką Džo Baideną, o gretą jo žydę „juodaodę“ Kamalą Harris ir visą iš žydų suformuotą vyriausybės aparatą. Eduardo Chodos nuomone – JAV demokratų partija yra tradiciškai žydų partija. Tai akivaizdžiai matyti žiūrint į Baideno administracijos personalijas (žiūr. koliažą).


JAV investicinė bankininkė Catherine Austin Fitts
savo video, pavadintame „Uždaryta planeta“ (Planet Lockdown) sako (2:10): „Viena iš priežasčių, kodėl į Europą vežama tiek migrantų yra ta, kad pjudyti vietos gyventojus su migrantais, o tuomet į pagalbą kviesti vyriausybę. Visos šios priemonės reikalingos, kad pasėti baimę ir taip priversti žmones paklusti.“ Tai jos nuomone, principas „skaldyk ir valdyk“. „Tam sėkmingai naudojamos MIP. Jų pagalba galima įžiebti konfliktą tarp vyrų ir moterų, juodųjų ir baltųjų.“ - mano Fitts.



Džo Baidenas vakar nutraukė sienos su Meksika, saugančios JAV nuo nelegalių migrantų, statybą, kurią pradėjo Donaldas Trampas. Jis pažadėjo suteikti JAV pilietybę 11 milijonų šalyje esančių nelegalių migrantų. De facto, JAV kolonijoje ES, manau, vėl paūmės nesibaigianti „migrantų krizė.“

Nuorodos:

https://voxnews.info/2021/01/19/il-piano-per-ripopolare-2-430-comuni-italiani-con-gli-immigrati-pagate-voi/

https://unser-mitteleuropa.com/plan-der-linken-2-430-italienische-gemeinden-sollen-mit-einwanderern-bevoelkert-werden/

https://www.breitbart.com/europe/2021/01/21/italian-study-claims-asylum-seekers-could-be-used-to-reverse-rural-population-decline/

https://lebionka.blogspot.com/2018/04/profesorius-sinn-pabegeliai-vokietijos.html

https://regnum.ru/news/economy/3142368.html

https://take-profit.org/statistics/government-debt-to-gdp/italy/

https://lebionka.blogspot.com/2020/08/dzo-baidenui-prireike-juodaodes-bus.html

https://youtu.be/QapPcPp1CGg

https://youtu.be/cw-_6KG6r-k




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą