2021-01-03

Bilas Geitsas ir Co. mus užrakino ir pritemdys saulės spindulius

 

Bilas Geitsas nesiliauja generuoti inovacijas, kurios žmonijai gresia globaliais kataklizmais. Jis mus džiugino ženklinimo mikročipais idėja, skelbė, kad mus užrakins iki 2022-jų metų dėl COVID-19. Jis visą pasaulį terorizuoja su nepatikrintomis vakcinomis, kurių tikslas ekspertų nuomone, mažinti žmonių skaičių planetoje. Paskutinė šio globalaus perkrovėjo-aferisto idėja – prigesinti saulės spindulių patekimą į Žemę, kad ją apsaugoti nuo atšilimo. Šis projektas, vykdomas Harvardo universiteto mokslininkų ir finansuojamas pagrindinio Microsoft steigėjo Bilo Geitso. Šie planai patylomis diegiami Švedijoje, rašoma JAV portale Zerohedge.com

Gruodžio 18 dieną Reuters pranešė, kad Harvardo Universiteto mokslininkai, finansuojami Bilo Geitso, vykdo projektą Stratospheric Controlled Perturbation Experiment (SCoPEx) ir planuoja 2021 metais paleisti oro balioną virš Švedijos, kad paspartinti žemės vėsinimo tyrimus. Šie tyrimai kelia nerimą tarp ekologų, pasisakančių prieš saulės geoinžineriją. Manoma, kad jie kelia „didelę ir sunkiai prognozuojamą riziką”, gali sukelti „globalių lietų modelių pokyčius“.

Švedų kosmoso korporacija sutiko praėjusių metų gruodžio vidury padėti Harvardo tyrinėtojams paleisti oro balioną netoli arktinio Kiruno miesto šių metų birželį. Jis turi nešti 600 kg gondolą su moksline aparatūra į 20 kilometrų aukštį.



Skrydis buvo planuotas JAV, bet dėl koronaviruso buvo perkeltas į Švediją. Patikrinus sistemas, numatoma išpurkšti į atmosferą apie 2 kilogramus kalcio karbonato dulkių. Šių dulkių įtakos tyrimas gali padėti suprasti, kaip gali veikti saulės geoinžinerija.

Manoma, kad po šio eksperimento seks didelės apimties eksperimentai. Tai pažeis 2010 metų globalų geoinžinerijos moratoriumą sutinkamai su JTO Konvenciją dėl biologinės įvairovės. Šie tyrimai pažeis 2015 metų Paryžiaus klimato susitarimą ir gali turėti nepageidaujamus pašalinius efektus. Jis neturės jokios įtakos CO2 kaupimuisi atmosferoje, kurie rūgština Pasaulio vandenyną.



Bilas Geitsas – akivaizdus pavyzdys, kad jei jūs vieną kartą padarėte kažką labai protingo, nereiškia kad jūs būtinai kažkada ateityje būtinai padarysite vėl kažką protingo.

Bilo Geitso žodžiais, pasakytais CNN, po koronaviruso mes negrįšime prie normalaus gyvenimo iki 2022 metų. Socialinės inžinerijos apologetas Bilas Geitsas pateikė dovaną pasauliui, jis ketina ne tik laikyti mus užrakintus, bet slapčia finansuoja eksperimentus, kad mums užtemdyti saulę. Dauguma amerikiečių, rašoma Zerohedge.com, pasisako prieš visuomenės užrakinimą. Jie nėra laimingi, kad Bilas Geitsas jiems užtemdys saulę.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą