2021-01-23

Antifašiste Galberštatai, ką jūs pasakytumėte Cukerbergui?

 

Tada, kai aš, Jūsų vadovaujamas gamtos fakulteto pirmakursis, ėmiausi gyvūnų fiziologijos tyrimų, Jums, docente Simonai Galberštatai, buvo 56, o man 24 metai. Jūs tuomet biologams ir medikams dėstėte šią discipliną, vedėte laboratorinius užsiėmimus.

Nuo tų dienų, kai Jūs kovėtės Ispanijoje su fašizmu 1936-1939 metų pilietiniame kare, jau buvo praėję kokie 35 metai, bet, studentų prašomas, jūs kai ką mums papasakodavote. O apie tai, kaip jūs su dar dviem litvakais „žygiavote per Madridą ir dainavote lietuviškas dainas „Sėjau rūtą, sėjau mėtą““, fakultete sklandė legendos.

Iki šiol saugau ir branginu Jūsų knygą „Psichika ir jos evoliucija“, su Jūsų autografu ir palinkėjimais. Apie jus per gyvenimą nešu pačius gražiausius prisiminimus. Tiesa, gyvūnų fiziologiją aš iškeičiau į vos užsimezgusią molekulinę biologiją.



Jūs jau pabaigėte savo žemiškos kovos su fašizmu kelią, o mums, buvusiems Jūsų mokiniams, šios kovos tik prasideda. Baisiausia tai, kad tarp neofašizmo ideologijos diegėjų šiandien dominuoja žydai: iš vienos pusės, vos ne kiekvieną dieną primenantys Holokaustą, o iš kitos, rengiantys savotišką Holokaustą visos planetos gyventojams.

Pirmose šių neofašistų gretose žengia žydai Sorošas, Geitsas, Bezosas, Cukerbergas ir t.t. Jie puikiai įvaldė Gebelso propagandos ir daktaro Mengelės eksperimentų su žmonėmis metodus, ir mūsų dienomis, užčiaupę visiems kritikams burnas, vykdo planetarinį „Didžiojo perkrovimo“ eksperimentą, pasinaudodami jų pačių sukelta koronavirusine isterija.

Kitus žydus neofašistus, finansavusius dar Hitlerį, jūs ir pats prisimenate. Tai ponai Rotšildai, Rokfeleriai, Loebai, Kunai, Vartburgai, Šifai ir kiti, kurie 1913 metais įkūrė JAV Federalinę Rezervo sistemą. Šiandien jų palikuonys jau ištaškė trilijonus dolerių, kuriuos jie įsigudrino gaminti kompiuterio klavišų spaudymo metodu. Faktiškai jie sugriovė visą pasaulio finansų sistemą ir dabar jiems vienintelė išeitis – prisidengiant koronovirusine isterija, suvaryti žmoniją į skaitmeninį konclagerį ir atimti iš jų dar likusį turtą.



Vienas iš būdingų totalitarinės santvarkos bruožų yra totalios cenzūros įvedimas. Ar ne keista, kad holokaustą patyrusios tautos atstovas Markas Cukerbergas, nusamdęs žurnalistus profanus, nieko neišmanančius molekulinėje biologijoje, ima cenzūruoti ir blokuoti jūsų mokinio, visą gyvenimą dirbusio mokslinį darbą, publikacijas?

Aš manau, kad ponas Cukerbergas, jo IT kolegos, žengia fašizmo keliu. Keliu tų pačių fašistų, su kuriais jūs kovojote Madride. Jūs, manau, turėtumėte ką pasakyti šiems vaikinams.

Aš tikiu, kad Jūs, gerbiamas Simonai Galberštatai, suburtumėte internacionalistų brigadą ir įkrėstumėte kruopų tokiems veikėjams. Aš stočiau į jūsų vadovaujamą būrį. Duokite man ženklą, aš suprasiu.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą