2021-01-31

Korumpuota Šimonytės vyriausybė vykdo lietuvių tautos genocidą

 

Gal ir yra premjerės I.Šimonytės vyriausybėje adekvačių ir nevagiančių žmonių, gar jų ten ir dauguma? Kol kas iš šitos bakalaurų vyriausybės žengtų pirmųjų žingsnių ir iš jų užnugario seime veiklos matome, kad jie kenkia valstybei ir vykdo lietuvių tautos genocidą. Apie tai pasakoja Rūtos Janutienės video:



Nedaug ką čia bepridėsi. Per mėnesį ministras-kasininkas Dulkys „pametė“ 500 numirėlių, Toliau falsifikuojama susirgimų ir mirčių statistika, ji sąmoningai (o gal iš idiotizmo) iškraipoma, naudojant COVID-19 ligai nustatyti netinkamus PGR testus, reanimacijoje leista dirbti tam kvalifikacijos ir licenzijų neturinčiam personalui, premjerės konsultantų būryje nėra infekcionistų ir epidemiologų! Nežinia kuo užsiima vyriausias Lietuvos epidemiologas, apie kurį niekas lig šiol nieko negirdėjo!



Janutienės laidoje sužinome ir dar vieną skandalingą faktą: „savanorių“ afera sugalvota tam, kad galima būtų vogti valstybės pinigus, o taip pat „plauti“ neaiškios kilmės paramą.

Turėjome ministro poste pusglušį gydytoją, dabar čia dar geresnis kadras – pandemiją malšinti pasodintas net ne gydytojas, net ne felčeris (bakalaurų vyriausybei būtų tikęs), o finansistas, buvęs banko kasininkas. Ar gali būti didesnis idiotizmas siaučiant „pandemijai“?

Kokio pobūdžio ši „pandemija“ išsitarė premjerė Šimonytė. Ši pandemija, jos žodžiais, kuriama pašalinių jėgų, kurios įsakinėja mūsų valdžiai.

Portale Moteris lt., su nuoroda į ELTA, apie vyriausybės sausio 27 d. pasitarimą rašo:

Vyriausybė trečiadienį nusprendė pritarti Sveikatos apsaugos ministerijos siūlymui sugriežtintą karantiną pratęsti iki vasario 28 dienos. Kartu nuspręsta iki vasario pabaigos pratęsti ir judėjimo tarp savivaldybių ribojimą. (…) „Akivaizdu, kad vien karantinu iki Mindaugo karūnavimo dienos ar kada gausime užduotį suvakcinuoti visą populiaciją, tikrai problemos spręsti nepavyks, todėl reikės ir kitų sprendimų, ir kito režimo“, – kalbėjo ji. 

Galima buvo spėti, kad ir S.Skvernelio vyriausybė, ankstesnis seimas, buvo marionetės ir vykdė su „pandemija“ susijusius klausimus ne savo valia, o vykdė gaunamas iš užsienio komandas. Šimonytė apie tai kalba atviru tekstu: „...kada gausime užduotį suvakcinuoti visą populiaciją...“.

Rūtos Janutienės laidoje gvildenama ir skandalinga „savanorių“ afera, plačiai pagarsinta mūsų degradavusių globalistinių MIP. Apie šį skandalą papasakojo ir publicistas Vitalijus Balkus: https://youtu.be/sw1guLCf2ME






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą