2021-01-27

Ministras- banko kasininkas + koronaviruso PGR pavyzdžiai, imami iš išangės, garantuos amžiną karantiną ir amžiną stovėjimą rakom (biomediciniška humoreska)

 

Šiandien vyriausybės priimtame nutarime nurodoma, kad 2020 m. lapkričio 7 d. įvestas ir gruodžio 16 d. sugriežtintas visuotinis karantinas, turėjęs galioti iki sausio 31 d. Jis yra pratęstas iki sekmadienio, vasario 28 d. 24 val.

Taip ir turėjo būti, brolyčiai, nes Pasaulio bankas praėjusių metų kovo mėnesį paskelbė apie pandemiją ir tai, kad karantinas truks iki 2025 metų. Visą tai bankas išdėstė 63 puslapių apimties dokumente.

Bet kuriam asilui aišku, kad geriausiu banko direktyvų vykdytoju gali būti tik buvęs banko darbuotojas. Todėl, manau, Sveikatos apsaugos ministru ir buvo paskirtas buvęs banko kasininkas Arūnas Dulkys. Štai šitas Dulkys dabar ir dulkins Lietuvą iki 2025 metų!



Vakar dar kartą rašiau, kad PGR koronaviruso testai yra „fuflo“. Net pati PSO tai sausio 15 dieną pripažino ir nerekomendavo jais per daug nepasikliauti. Mūsų gi visa susirgimų statistika, pasiremiant kuria mes kankinami karantinais, yra paremta melagingai testais, todėl yra melaginga. Bet kas tam kasininkui kažkokie ten testai. Pasaulio bankas – štai kur autoritetas banko kasininkui!

Suprasdamas reikalo svarbą, aš ištiesiu ponui Dulkiui pagalbos ranką. Aš siūlau Lietuvą dulkinančiam Dulkiui perimti gerąją kinų SARS-CoV-2 testavimo praktiką. Jų teigimu, tepinėliai imami iš uodegos, o ne iš gerklės, yra daug patikimesni.




Manau, be to, kad toks mėginių ėmimo būdas turėtų patikti kai kuriems dabartinės kadencijos seimo nariams, kurie agituoja už bendrus tualetus. 

Mano galva, seimo narys Tomas Vytautas Raskevičius nedelsiant stos į savanorių gretas ir atliks šią Tėvynei gyvybiškai svarbią mėginių iš išangės ėmimo procedūrą, bent jau pas savo partijos pirmininkę ir kitus bendrapartiečius.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą