2022-02-22

„Antroji Lietuva“: populizmas, globalizmas ir delfio feministės vieša masturbacija. Feljetonas


Kai feministė, dirbanti delfiui, išprotėja, jai Lietuva susidvejina ir jos ligotoje pasąmonėje ima formuotis kelios Lietuvos. Taip, manau, atsitiko su viena žmoga, kuri deklaravo kursiant feikinę partiją „Antroji Lietuva“.

Iliustracijoje – satanistinė, mano nuomone, šios pseudopartijos emblema.


Portale antrojilietuva pateikiama kūriamos partijos „programa“, kuri, mano nuomone, yra populizmo, globalizmo ir idiotizmo hibridas. Ši feikinė partija, iš esmės, pasisako už „viską gerą“ ir prieš „viską blogą“. Matome deklaracijų kratinį, kuris turėtų patikti imbicilų auditorijai, atitrūkusiai nuo realybės. Apie lietuvių tautą, kuriančią Lietuvos valstybę, čia nekalbama. Ši programa ne mums, ir ne apie mus, o apie „žmogas“, gyvenačias greta mūsų, paraleliniame antipasaulyje.

Programoje rašoma:

„Antrąją Lietuvą“ sudaro labai įvairūs, jokių bendrų sociologinių vardiklių nesiejami žmonės, simboliškai, verbaliai, o dabar beveik ir fiziškai išmesti už „pirmosios Lietuvos“ ribų už menkiausią tikrą ar tariamą nelojalumą pastarosios politinėms preferencijoms, manieroms ir „geram skoniui“.

Pirma šios feikinės „partijos“ programos dalis pavadinta „1. Panaikinti “galimybių pasą” ir visa, kas jį įgalina“.

Na ir ką? Didžioji Britanija panaikino visus šitų „pasų“ ribojimus, ryt juos panaiks Lietuva? Tai kas tada, neliks „pseudopartijos“ pagrindinio punkto? Kaip tik prie šio punkto partijos žmoga ir Co. prikabina „skanukų“ bepročiams, tikintiems, kad paranojikės feministės svaičiojiimai gali būti realizuoti. Kad visa tai, kas šitame haliucinacijų kratinyje yra deklaruojama, galėtų realizuotis, mūsų valstybė turėtų pasitraukti iš ES. Šiandien tai visiškai nerealu.

Aš neturiu nei laiko, nei noro knaisiotis šioje šiukšlių krūvoje, pavadintoje „programa“, bet neturinčioje nieko bendro nei su realiu gyvenimu, nei su Lietuva.

Esu įsitikinęs, kad lietuvių tauta daug protingesnė, nei įsivaizuoja bevaikė žmoga, delfio feministė ir globalistė, nutarusi drumsti protus tiems, kas nusivylė esančiomis valdžioje JAV marionetėmis.

Mano galva, šita delfio feministės „šaika“ yra senio užmegztas miręs pseudopartinis embrionas, skirtas skaldyti opoziciją daugumos visuomenės nekenčiamiems valdantiesiems.











Komentarų nėra:

Rašyti komentarą