2022-02-07

Otavoje įvesta nepaprastoji padėtis! (video)


Policija iš demonstrantų atiminėja degalus, kurie atvežami protestuojantiems. Uždrausta demonstrantams tiekti ir maistą, vaistus. Žiūr. video Sania Floridoje.


Nepaprastąją padėtį paskelbė Otavos meras Jim Watson, 60 - metis T.Raskevičiaus bendramintis.


Apie protestą sekmadienį meras kanalui CTV News pasakė: "Nerimą kelia tai, kad protestas virsta kažkuo panašiu į linksmą karnavalą, kuriame yra šokinėjančių pilių, sūkurinių vonių ir saunų, o tai yra visiškas įžeidimas žmonėms, kurie pastarąsias septynias dienas taikstosi su šia nesąmone, ir tai rodo didelį nejautrumą."

2019 m. "CTV News" apie Watsono seksualumą pranešė: "Po beveik 40 metų Otavos meras Džimas Vatsonas oficialiai prisipažino esąs gėjus". Tais pačiais metais Vatsonas parašė "Meras Džimas Vatsonas: Po 40 metų atveriu spintos duris".

https://www.breitbart.com/europe/2022/02/06/childless-ottawa-mayor-disturbing-to-see-kids-in-bouncy-castles-having-fun-at-protest/



https://www.youtube.com/watch?v=z4yYYal5MmM

Bulgarų politiko Plameno Paskovo nuomone, žiūr. video 6 min., sunkiasvorių vairuotojų problema ta, kad jie nėra susitelkę į politinę organizaciją, veikia stichiškai, jie nepajėgia deleguoti atstovų derėtis su valdžia dėl keliamų reikalavimų. Ilgainiui tai virs į produktų ir prekių tiekimo chaosą, kentės  gyventojai, kas leis valdžiai imtis drastiškų priemonių prieš protesto dalyvius.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą