2022-02-25

Piliečiai prisijungia prie mano inicijuoto Prokuratūros tyrimo dėl Lietuvos herbo išniekinimo



Prokuratūra pradėjo tyrimą dėl Valstybės herbo išniekinimo Vasario 17 d. ant Signatarų namų balkonėlio. Patikslinimo medžiaga M-2-02-00190-22.

http://lebionka.blogspot.com/2022/02/leisime-nebaudziamai-tyciotis-is.html

Savo poziciją Prokuratūrai pareiškė kunigas, majoras A.Bulotas. Jis rašo:


Generalinė prokuratūra

Rinktinės g. 5A, LT-09233 Vilnius

Pritarimas - papildymas Prokuratūrai, dėl pil. dr.Algimanto Lebionkos kreipimosi, Valstybinių simbolių išniekinimo.

Patikslinimo medžiaga M-2-02-00190-22

Aš Alfonsas Bulotas, gim. 1946 10 10 gyv. …, Lietuvos pilietis. Neteistas. Kaip Lietuvos Persitvarkymo Sąjūdžio suvažiavimo delegatas, Taikos palaikymo pasaulyje misijos karys, Lietuvos Laisvės kovų dalyvis, jo eminencijos Lietuvos kardinolo V. Sladkevičiaus kancleris, sekretorius, LR kariuomenės vyriausiasis kapelionas maj. Alfonsas Bulotas, už Nepriklausomos Lietuvos valstybės kūrimą apdovanotas medaliais ,ordinais, tarptautinėmis taikos palaikymo pasaulyje padėkomis iš NATO institucijų, pritariu dr. Algimanto Lebionkos pareiškimui Prokuratūrai, kad būtų įvertintas teisminis asmenų tyčiojimasis iš Valstybinio Vyties ženklo, pažeidžiančio heraldikos nuostatas ir iš Vyties ženklo po vadinama meno išraiškos priedanga, padarant - šaržą. Už Lietuvos simbolių turėjimą, piešimą mokinio sąsiuvinyje, mano mokykliniai draugai buvo tarybinės sistemos teisiami ir išvežami į Sibirą. Tautiniai Lietuvos simboliai palaikė politinių kalinių ir tremtinių vienybę ir viltį, kad Lietuvos valstybingumo simboliai sulauks, dienų kai vėl bus pagerbti Nepriklausomoje demokratinėje Lietuvoje. Papildymas perduotas gerb. dr. Algimantui Lebionkai elektroniniu paštu. Kaunas 2022 02 24 Pagarbiai Alfonsas Bulotas.


P.S. Visus Lietuvos piliečius, kuriuos šokiruoja nebaudžiamas Lietuvos simbolių niekinimas, kviečiu kreiptis į Lietuvos Respublikos Generalinę prokuratūrą.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą