2022-02-02

Trudeau ir Landsbergis: du vienos poros batai. Mes turime teisę gyventi be Landsbergių „šaikos“

 


Kanados premjerą J.Trudeau ir V.Landsbergį, pasivadinusį Lietuvos prezidentu, skiria vandenynas ir tūkstančiai kilometrų, bet jungia neapykanta savo bendrapiliečiams. Dar šiuos du vienos poros „batus“, sieja tarnystė pinigų šeimininkams, sukūrusiems koronę ir „pragarą“ baltiesiems planetos gyventojams.

Landsbergio purvas, išlietas ant mūsų, Sausio 13 gynėjų galvų iš KGB-istų ir jų vaikų palapinės, sulaukė nuodugnios analizės ir visuotinio pasmerkimo, žinoma, ne iš LRT ir valdžios penimos žiniasklaidos, o iš „balkonėlio valdovo“ apdergtų piliečių: A.Orlausko, N.Vasiliauskaitės ir daugelio kitų.

https://www.youtube.com/watch?v=bCzgnZmkGZk


https://www.youtube.com/watch?v=ZEQWYBDoDl8

Trudeau melas apie Kanados sunkvežimių vairuotojus peržengė bet kokio padorumo ribas.

Žemiau pateikiu kelis video, kuriuose Kanados ir JAV piliečiai, įvykių liudininkai, iš pirmų lūpų pasakoja apie Triudo „žygdarbius“, įvykius Kanadoje ir JAV:

 

https://www.youtube.com/watch?v=pWCblVToZls

 


https://youtu.be/RD5lqUv69r4

 


https://youtu.be/X_L3lm7g-yU

 


Visi komentuoja Triudo pasisakymus per televiziją, jo įrašus Twitter.

 


https://www.youtube.com/watch?v=Zmm4D5t-wts

 Praėjusį pirmadienį per spaudos konferenciją Justinas Trudeau išsakė pastabas, kuriose apšmeižė "Laisvės konvojaus" dalyvius.

JAV portale LifeSiteNews rašoma, kad 30 minučių, kurias jis kalbėjo žiniasklaidai (kai kurios pastabos buvo iš anksto parengtos, o kai kurios - atsakymai į klausimus), jis sugebėjo sunkvežimių vairuotojus palyginti su naciais, teigė, kad kanadiečiai "bjaurisi" protestu, ir užsiminė, kad šis judėjimas kelia smurtinę grėsmę kanadiečių saugumui. Jis nepateikė jokio savo teiginių pagrindimo ar įrodymų. Taip pat Trudeau sakė, kad "nacistinė simbolika, rasistiniai vaizdiniai ir karo memorialų išniekinimas" yra anatema, nors jis pats įvedė prievartinį eksperimentinių medicininių procedūrų režimą gyventojams, suskirstė šalį į švarius ir nešvarius.

Kanados ir JAV gyventojai gerai prisimena, kaip šitas veidmainis pernai klaupėsi prieš fašistų ir banditų organizaciją "Black Lives Matter", kurios nariai nusiaubė ir apilėšė Šiaurės Amerikos miestus, degino policijos ir ugniagesių automobilius. Taip pat Trudeau rėmė judėjimą "Every Child Matters", kurio dalyviai vertė Kanados didvyrių statulas, taip pat degino bažnyčias.

Savo interviu Trudeau melavo, kad „Laisvės Konvojaus“ judėjimas niekina "mūsų veteranų atminimą" ir pareiškė, kad "Mūsų šalyje nėra vietos grasinimams." tuo tarpu jis pats, bet kokia proga grasino neskiepytiems žmonėms tolesnėmis sankcijomis, jei jie tiesiog nedarys to, ką jis liepia.

Trudeau pasakė, kad "yra teisė protestuoti", bet "nėra teisės uždaryti mūsų demokratiją ar demokratinius procesus". Ir "nėra teisės įžeidinėti, bauginti ir persekioti savo bendrapiliečių, kurie bando užsiimti savo reikalais, bando gyventi savo gyvenimą ir nebūtinai sutinka su tuo, ką jūs darote".

Ar ne tą patį Sausio 13 kalbėjo Vytautas Ladsbergis iš KGB-istų apsėstos palapinės, kai dergė ant mūsų – Sausio 13 gynėjų.

„Visi turime teisę būti laisvi nuo Trudeau“ - sako Kennedy Hall iš Ontario, LifeSiteNews žurnalistas, o aš sakau, kad mes turime teisę būti laisvi nuo Landsbergių „šaikos“.

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786


 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą