2022-02-19

Svetimo karo kronikos

 


Valstybės, kurios nepaiso nacionalinių interesų, išnykta. Landsberginė Lietuva eina suicido keliu.

Sekantys informaciją iš vakarų ir rytų, manau, neapkaltins manęs šališkumu, jei aš pasakysiu, kad pasaulinio karo Nr.3 benificiarai yra JAV. Duok Dieve, kad jis neįvyktų.

Žvanginimas ginklais, kuo užsiima mūsų valdžioje esantys Tėvynės priešai (ar gali ne priešai skatinti narkomaniją, lytinius iškrypimus, konfliktus su kaimynais, pasaulio galybėmis, griauti savo valstybės ekonomiką ir pan.?).

Dž.Baidenas leidžia dujas. Ne tik biologines, pas Anglijos karalienę vizito metu, bet ir nuodingas, karo dujas, kiekvieną dieną, jau kelis mėnesius iš eilės. Karas, visų pirma, ekonomika. Čia tik landsbergistų apmuilintose nuo servizmo prieš užjūrio šeimininkus galvose – kariaujama dėl „vertybių, demokratijos, žmogaus teisių“ ir kitų panašių pasakų imbicilams.

Vasario 17 mums LRT rodė patrankos sviedinio sugriautą vaikų darželį Ukrainos kontroliuojamoje Donbaso dalyje, kurio langai buvo sveiki, nesudaužyti. Ką gi, Bloomberg apie rusų įsiveržimą rodė filmą jau prieš gerą savaitę. Paskubėjo, įrašą pašalino. Kai ruošiesi karui, paruoši ir provokacijas. Taip 1939 metais darė hitlerininkai Lenkijoje. Nieko naujo.

 A.Šarijus iš Ukrainos: „Tai kodėl langai sveiki?“

 



https://youtu.be/QEWfOHApPmQ

Vakar Rusijoje prasidėjo branduolinės triados manevrai. Tereikia penkių minučių, kad raketos pradėtų savo kelią link JAV, Vakarų Europos ir dar po keliolikos minučių čia nieko neliktų. Neliktų net C-19 šeimininkų ir kovotojų „už demokratiją“ Afrikoje, Kinijoje, Baltarusijoje ir net kovotojų už Navalną su Tichanovska.

Žinoma, niekas nepagalvos, kad nukaršęs ir senatviniu marazmu sergantis Džo yra tas žmogus, kuris gali priversti visą JAV valdžią išprotėti in corpore. Karo reikia pinigų šeimininkams, nuo pat Antrojo pasaulinio karo pabaigos gaminantiems dolerius iš oro, nuo kurių springsta visas pasaulis, ir nuo kurių reikia išsivaduoti.

Jei neigiamos palūkanos, tai ir kapitalizmo nebėra... C-19 krizės nepakako pinigų šeimininkams išsigelbėti, jie ėmėsi daug kartų išmėginto ginklo – karo.



Evakuacija iš Donecko ir Lugansko

Vasario 19 toliau vyksta vaikų, moterų ir senelių evakuacija į Rusijos teritoriją. Pranešama apie Lugansko apšaudymą iš trijų krypčių.


Lukašenkos vizitas į Maskvą


Baltarusijos naujienų agentūra BELTA cituoja prezidentą Aleksandrą Lukašenka: „Pirmą kartą per pastaruosius dešimtmečius atsidūrėme ant konflikto, galinčio apimti visą žemyną, slenksčio.“

Vasario 18 d., Maskvoje Baltarusijos ir Rusijos prezidentų susitikimas vyko precedento neturinčio karinės ir politinės įtampos didėjimo pasaulyje fone. Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka tai sakė žurnalistams po derybų su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu, praneša BelTA.

"Atsižvelgdami į situacijos skubumą, šiandien daug dėmesio skyrėme būtent šiam klausimui ir aptarėme galimus bendrus veiksmus kaip atsaką į agresyvų mūsų Vakarų partnerių elgesį", - sakė Baltarusijos vadovas. - Norėčiau dar kartą pabrėžti: niekas nenori ne tik karo, bet ir padėties paaštrėjimo, tam tikro konflikto. Mums to nereikia, nei rusams, nei baltarusiams".

Prezidentas pažymėjo, kad žmonės, stebintys situaciją, supranta, jog dabar įtampą kursto net ne Ukraina, ir tai visiems akivaizdu.


https://www.youtube.com/watch?v=CtM5THMyVCE



LUKAŠENKA: NENORIME KARO, BET JEI KAS NORS PRIMYGTINAI REIKALAUS, ATSAKYMAS BUS ASIMETRINIS


"Deja, pirmą kartą per pastaruosius dešimtmečius atsidūrėme ant konflikto slenksčio, kuris gali įtraukti, tarsi sūkurys, praktiškai visą žemyną", - sakė Aleksandras Lukašenka. - "Šiandien matome kai kurių Vakarų politikų neatsakingumą ir, atleiskite už tiesmukumą, kvailumą, kaimyninių šalių vadovų elgesį, jų labai skausmingą norą eiti prie pat ribos, kuris prieštarauja bet kokiai logikai ar protingam paaiškinimui. Visų pirma buvo paminėta, kad labai pablogėjo padėtis Donbase, kur žmonės jau yra pasirengę bėgti iš teritorijos.

"Man susidaro įspūdis, kad kai kurie aukštas ir atsakingas pareigas užimantys vadinamojo laisvojo pasaulio politikai yra tiesiog patologiškai pavojingi aplinkiniams ir, svarbiausia, savo tautoms", - sakė Prezidentas Lukašenka.





 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą