2022-02-05

Algio Avižienio pamokos LRT, Delfi, 15 min. ir kt. „purvasklaidos balvonams“

 


Šiandien paskambinau gerb. Algiui Avižieniui ir padėkojau už jo interviu „Komentaras TV“. 

„Po kiekvienu Jūsų žodžiu pasirašau. Jūsų žodžiai pasiekia kiekvieno Lietuvos patrioto širdį“, - tariau šiam iškiliam Lietuvos sūnui. „Pastaruosius 31 metus negirdėjau protingesnės analitikos“, - pridūriau.


Ar galima mylėti visą pasaulį, jei nemyli lietuvių ir Lietuvos? Mes abu vienodai atsakome į šį ir daugelį kitų klausimų. Jei žmogus nemyli savo motinos, o myli Ukrainos, Gruzijos, Sirijos ar Afrikos motinas – jis išsigimėlis. Tokia šiandien yra Lietuvos valdžia – išsigimėlių, psichikos išsigimėlių, su lytiniais ar servistiniais nukrypimais. Laidos metu organizuotas balsavimas patvirtina šią diagnozę: anūko veiklą  palaikė tik 3% klausytojų, o neigiamai jį vertino 97% respondentų (iš apie tūkstantį balsavusių). Bet 3% ir yra apytikris psichinių iškrypėlių skaičius populiacijoje!

Lietuvai jau koktu nuo purvo ir melo, skleidžiamo LRT, Delfi, 15 min. ir kitos „purvasklaidos“. Ar išgyventų šitas purvas be dosnios antilietuviškos valdžios paramos? Ne! 

Vertiname lygindami. Jei ant vienos svarstyklių lėkštės pastatytume JAV diplomatą A.Avižienį, kiek reikėtų ant kitos lėkštės užkelti valatkų, bruverių, savukynų, jakilaičių ir panašių „balvonų“? Gal 10? O gal ir visus, kiek jų yra LRT, Delfi, 15min. ir panašios „purvasklaidos“ arsenale?

https://www.youtube.com/watch?v=Wf6oUEIXh8Q

 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą