2022-02-26

Tiems, kuriems "gėda, kad jie rusai". Protoierėjus ANDREJUS TKAČEVAS

 

Tiems, kuriems "gėda, kad jie rusai". Prašome nusiraminti. Jūs nesate rusai.

Jei meilė žmogui kalbėtų jumyse, jau seniai būtume išgirdę jūsų balsą apie žinomus įvykius.

Jei jumyse kalbėtų Evangelija, kiekvieną sekmadienį matytume jus bažnyčioje per liturgiją. Bet jūs nesate nei tie, nei kiti.

Supuvusi, save mylinti ir išdavikiška esmė murma jumyse.

Nekurkite sau iliuzijų apie save. Norite atrodyti kaip taikdariai? Šnipštas. Bailiai nežaidžia ledo ritulio. Tėvynė ėmėsi sunkios ir nedėkingos užduoties perkurti pasaulį, kuris dvelkia visišku melu ir rusofobija. Vakar ir trečią dieną tylėti nereikėjo. Šiandien turėtumėte skaityti Psalmes. Toks vėžinis darinys savaime neišnyks.


Per Rusijos-Japonijos karą tokie kaip jūs sveikino vieni kitus praradus "Varyagą". Per Čečėnijos karą tokie kaip jūs spjaudėsi ant savo kariuomenės tuometinėje Jelcino žiniasklaidoje.

Skunkas negali užuosti kitokio kvapo. Jūs ir tai, apie ką ir kam rusų kalboje yra daug žodžių, kurių kultūringi žmonės neskuba ištarti.

Protoierėjus ANDREJUS TKAČEVAS

Šaltinis



Portale Cargrad rašoma:


Tėvas Andrejus Tkačiovas atkreipė dėmesį į taikos šalininkų ir paprastų piliečių veidmainystę po aštuonerius metus trukusio karo Ukrainoje.

Garsus stačiatikių ganytojas ir pamokslininkas arkivyskupas Andrejus Tkačiovas komentavo daugybę garsių ir nelabai garsių Rusijos žmonių pasisakymų po vasario 24 d. prasidėjusios specialiosios operacijos Ukrainoje.

Socialiniuose tinkluose prasidėjus karinei specialiajai operacijai Ukrainoje, kuria siekiama priversti Kijevo režimą laikytis taikos ir padėti Donbaso respublikoms - DNR ir LNR - daugelis piliečių pradėjo skelbti antikarinius įrašus, taip pat pareiškimus, kad jiems "gėda dėl Rusijos ir gėda būti rusais".


Kaip pranešė "Tsargrad", nemažai Rusijos kultūros veikėjų pasisakė prieš karinę operaciją Ukrainoje. Visų pirma kalbame apie dainininką Andrejų Makarevičių, kuris nuo 2014 m. mielai koncertuoja Ukrainos kariuomenei ir baudžiamiesiems batalionams, atlikėjus Valerijų Meladzę, Monetošką, Manizą, Jasminą, Zemfirą, Oksimironą, tinklaraštininkus Nastią Ivlevą, Wylsacomą, Jurijų Dudą, aktorius Liją Achedžakovą, Jekateriną Varnavą ir televizijos laidų vedėją Ivaną Urgantą.

Kaip pažymima socialiniuose tinkluose, visi "verkiantys" dėl Ukrainos nacių režimo Kijeve buvo abejingi ir "pritarė aštuonerius metus trunkančiam Rusijos žmonių žudymui" Donbase.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą