2022-02-14

Pasaulio pinigų šeimininkų "aukštoji partinė mokykla" Švabškola (video)

 

Pernai Vokiečių ekonomistas, žurnalistas ir rašytojas Ernstas Wolfas atskleidė keletą faktų apie Švabo "Jaunųjų pasaulio lyderių" mokyklą, kurie yra svarbūs pasaulio įvykiams pandemijos metu. Wolfas daugiausia dėmesio skiria atskleisti, kas, jo manymu, yra paslėpta darbotvarkė, slypinti už COVID priemonių, kurių imamasi visame pasaulyje.

Istorija prasideda nuo Pasaulio ekonomikos forumo (WEF) - nevyriausybinės organizacijos, kurią 1971 m. Šveicarijoje įkūrė vokiečių ekonomistas ir mechanikos inžinierius Klausas Schwabas, būdamas vos 32 metų. Kasmet sausio mėnesį Davose (Šveicarija) rengiamos konferencijos, kurių tikslas - suburti politinius ir verslo lyderius iš viso pasaulio ir aptarti aktualius klausimus. Šiandien tai vienas svarbiausių globalistinio galios elito tinklų pasaulyje.
>

WEF, kuris iki 1987 m. vadinosi Europos vadybos forumu, jau per pirmąjį susitikimą 1971 m. vasario mėn. sugebėjo suburti 440 vadovų iš 31 šalies, o tai, kaip pabrėžia Wolfas, tokiam žmogui kaip Schwabas buvo netikėtas pasiekimas. Wolfas spėja, kad tai gali būti susiję su Švabo ryšiais, kuriuos jis užmezgė studijuodamas universitete, įskaitant studijas su buvusiu nacionalinio saugumo patarėju ir valstybės sekretoriumi Henry Kissingeriu.

1992 m. Schwabas įkūrė analogišką įstaigą - "Global Leaders for Tomorrow" mokyklą, kuri 2004 m. buvo pervadinta į "Young Global Leaders". Dalyviai praėjo griežtą atrankos procesą. 1992 m. mokykla jau pritraukė daugelį tų, kurie vėliau tapo svarbiais liberalios politikos veikėjais: Angelą Merkel, Nicolas Sarkozy ir Tony Blairą. Šiuo metu universitetą yra baigę apie 1300 absolventų, o jo absolventų sąraše yra keletas asmenų, tapusių savo šalių medicinos įstaigų vadovais. Keturi iš jų yra buvę ir esami Vokietijos sveikatos apsaugos ministrai, įskaitant Jensą Spahną, kuris nuo 2018 m. eina federalinio sveikatos apsaugos ministro pareigas. Philippas Resleris, 2009-2011 m. ėjęs sveikatos apsaugos ministro pareigas, 2014 m. buvo paskirtas WEF vykdomuoju direktoriumi.

Tarp kitų garsių vardų, įtrauktų į mokyklos sąrašą, yra Naujosios Zelandijos ministrė pirmininkė Jacinda Ardern, kurios griežtas izoliavimo priemones gyrė pasaulio sveikatos priežiūros institucijos; Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas; Sebastianas Kurzas, kuris dar neseniai buvo Austrijos kancleris; Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas; buvęs Liuksemburgo ministras pirmininkas ir Europos Komisijos pirmininkas Jeanas-Claude'as Junckeris; Vokietijos žaliųjų lyderė Annalena Baerbock, kuri vis dar pretenduoja tapti A. Merkel įpėdine. Sąraše taip pat yra Kalifornijos gubernatorius Gavinas Newsomas ir dabartinis JAV transporto sekretorius Peteris Buttigiegas. Visi šie politikai, kurie pastaruosius dvejus metus buvo valdžioje, pasisakė už griežtas kovos su COVID-19 pandemija priemones.

Tačiau absolventų sąraše yra ne tik politiniai lyderiai. Čia taip pat yra daug privačių verslo lyderių, įskaitant "Microsoft" atstovą Billą Gatesą, "Amazon" atstovą Jeffą Bezosą, "Virgin" atstovą Richardą Bransoną ir "Clinton Foundation" atstovę Chelsea Clinton. Visi jie išreiškė paramą visuotiniam atsakui į pandemiją, ir daugelis iš jų turėjo daug naudos iš priemonių, kurių buvo imtasi.

Wolfas mano, kad už WEF ir mokyklos stovintys žmonės lemia, kas taps politiniais lyderiais, nors jis nemano, kad pats Schwabas priima šiuos sprendimus, o yra tik jų vykdytojas.

Dar vienas bendras absolventų bruožas yra tas, kad daugumos jų gyvenimo aprašymai yra labai skurdūs, o tai gali reikšti, kad būtent ryšys su Schwabo institucijomis yra lemiamas veiksnys pradedant karjerą. Tai labiausiai akivaizdu, kai abiturientų viešai klausiama apie problemas, apie kurias jie iš anksto nebuvo informuoti, ir jų bandymai rasti atsakymus dažnai būna gana nesėkmingi. Jų vaidmuo yra tik veikti.

PeachBlossom

https://t.me/peach_blossombazi

Youtube kanale OP-TV askelbtas video:

Skandalinga: sąraše per 1200 valstybių, korporacijų vadovų, partijų lyderių, ištisos vyriausybės


https://youtu.be/gTROgCsgFPY




P.S. Europoje yra visas tinklas Sorošo serpentariumų, kuriuose ruošiami žemesnio rango degeneratai nei Švabo partškoloje. Jie ES diegia "laisvosios rinkos" utopiją, lytinius iškrypimus ir narkomaniją, ardo tautines valstybes. Lietuvoje turime net kelis Sorošo mokyklų sužalotus asmenis: Šimašių, Raskevių, Morganą ir t.t. Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas atliko gyventojų apklausą ir išvijo iš Vengrijos Sorošo universitetą. Viena Sorošo įstaiga veikia ir Vilniuje. Apie sorošo serpentariumus esu ne kartą rašęs anksčiau:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą