2019-07-05

AfD portalas „Blick nach links“ padės kovoti su Merkel valdžios finansuojamu kairiųjų banditizmu


Naujas partijos „Alternatyva Vokietijai“ (AfD) portalas www.blicknachlinks.org (žvilgsnis į kairią) skirtas supažindinti visuomenę su Merkel valdžios finansuojamų Antifa ir kitų kairiųjų banditų organizacijų nusikaltimais, juos viešinti ir skaičiuoti, ko nedaro valdžia. Tam sukurtas ir YouTube kanalas: https://youtu.be/x8Unr0d0CZE



Apie AfD portalo prezentaciją pranešė ir vienas didžiausių Vokietijos dienraščių Die Welt. Nurodoma, kad partija „nori atskleisti kairiųjų vykdomą prievartą ir antikonstitucinius veiksmus“, „pagrįsti savo tezę, kad kairiųjų prievartautojai subsidijuojami valstybės pinigais“. Naujame portale „norima dokumentuoti politinę indokrinaciją mokyklose“, „išvardinti prievartos aktus ir antikonstitucinius kairiųjų veiksmus“.

Šiai dienai Merkel valdžia ignoruoja kairiųjų išpuolius ir jų banditizmą. Rinkimų į Europos parlamentą metu prieš AfD buvo įvykdyta 130 kriminalinių nusikaltimų, sunaikinta 2000 plakatų, padarytas 34.000 eurų nuostolis. Buvo puldinėjami partinių funkcionierių automobiliai ir namai.

Naujame portale planuojama apjungti visos šalies statistiką, pateikti visus MIP pranešimus.

AfD frakcijos Bundestage vicepirmininkė Beatrix Von Storch žodžiais, politikai ir spauda slepia kairiųjų nusikaltimus, o valdžia slepia šių nusikaltėlių finansavimo faktą.

AfD pareikalavo, kad parama būtų skiriama tik toms nevyriausybinėms organizacijoms, kurios raštu įsipareigoja laikytis laisvės ir demokratijos normų. Beatrix Von Storch nuomone, „didelė dalis kairiojo ekstremizmo neegzistuos, jei jiems bus sustabdyta vyriausybės parama“.

„Kodėl Horstas Zeehoferis [vidaus reikalų ministras] nuslėpė masinę kairiųjų ekstremistų ir jų šalininkų prievartą AfD atžvilgiu, pateikdamas ataskaitą dėl konstitucijos gynimo? Jie visoje Vokietijoje persekioja ir grasina žmonėms, kurie palaiko konservatyvią politiką. - O kur šauksmas?“ - rašo Beatrix Von Storch naujame AfD portale.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą