2019-07-17

Homoseksualizmas pagydomas


Homoseksualizmo diegimas yra vienas iš didžiausių iššūkių sparčiai nykstančiai lietuvių tautai. Jis pinigų šeimininkų propaguojamas ir diegiamas tam, kad mažinti gyventojų skaičių, naikinti šeimą, atomizuoti žmogų.

Izraelio švietimo ministras Rafi Peretz, buvęs vyriausias kariuomenės rabinas, praėjusią savaitę pasiūlė homoseksualistus gydyti „konversiniais metodais.“




Jis pareiškė, kad takia galimybe „atversti homoseksualitus“ ir „pats tame dalyvavo“. „Aš manau, kad juos galima atversti, - pasakė Peretz. - Aš galiu jums pasakyti, kad turiu gylių žinių švietimo srityje, ir aš tai dariau. Jeigu studentas man praneš apie savo seksualinius polinkius, aš pirmiausiai apkabinčiau jį ir jam pasakysiu šiltus žodžius – pažiūrėkim į tai, ištirkim ir pagalvokim“.




Liepos 13 dieną Maskvoje buvo prezentuojama medicinos dr.Viktoro Lisovo monografija „Homoseksualistų judėjimo retorika mokslo faktų šviesoje“. Savo 751 puslapių studijoje autorius išsamiai analizuoja melagingas sodomitų tezes (pvz. tai, kad homoseksualizmas yra įgimtas, kad tokių žmonių yra 10 procentų ir t.t.) ir nuosekliai jas demaskuoja, pasiremdamas užsienio psichiatrų ir psichologų darbais.

Homoseksualūs santykiai nėra norma, nes jie neturi nieko bendro su žmogaus reprodukcija, kuri yra lytinių santykių biologinė prasmė.

Homoseksualistų lobi, autoriaus nuomone, skleidžia eilę antimokslinių prasimanymų, į kuriuos jis savo knygoje pateikia kvalifikuotus atsakymus.



2016 metais vyriausias Ramat-Gana rabinas Jakovas Arielis pasakė: „Homoseksualistai… tai invalidai, kenčiantys nuo problemos, kurią reikia gydyti medicinos procedūrų ir vaistų pagalba“. Jis pažymėjo, kad: „Normali šeima — tai tėvas, mama ir vaikai. Visa kita — tai nukrypimas nuo normos, ir šis nukrypimas susietas su psichologinėmis problemomis.“

Rabinas Arielis taip pat pasakė, kad gėjų-aktyvistai stengiasi pavaizduoti savo lytinę orientaciją kaip kažką progresyvaus, ko pasekoje vienos lyties meile susidomi daugelis jaunų žmonių.

Šiuo savo pasisakymu rabinas Arielis palaikė kitą rabiną – vieną iš religinio sionizmo lyderių, karinės ešivos Eli gyvenvietėje rabiną Igalį Levinšteiną. Levinšteinas, be kita ko, apkaltino Izraelio visuomenę pasyvumu stebint tai, kaip iškrypėliai ima kontroliuoti armiją. Rabinas pareiškė: „Gėjų bendruomenė… tai bepročių judėjimas, kuris atstumia pačią normalumo sąvoką šiame gyvenime“.





Dar 2015 metų pradžioje Zimbabvės prezidentas Robertas Mugabė pareiškė, kad jei jau JAV dabar leidžiamos vienalytės sąjungos, jis pasirengęs sudaryti tokią sąjungą su prezidentu Baraku Obama.

„Jeigu prezidentas Obama palaiko vienalytes santuokas ir gina homoseksualistus, aš pasiruošęs, jeigu bus būtinybė, nuvykti į Vašingtoną, atsiklaupti ant kelio ir paprašyti jo rankos“. - pareiškė Mugabė.

„Tai Amerikos prezidentas, Obama, kurio tėvas buvo afrikietis, kalba, kad mūsų nerems, jeigu mes neremsim homoseksualistų. Mes klausiame jo: jus pagimdė homoseksualistai? Mums reikia pratęsti mūsų giminę, o tam reikalingi vyrai ir moterys, o ne seks-mažumų atstovai“, - pasakė Zimbabvės prezidentas.

Nuorodos:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą