2019-07-24

„Alternatyva Vokietijai“ partijos vadovas Alexander Gauland sukritikavo Paryžiaus susitarimą dėl afrikiečių dalybų


Vokietijos partijos Alternatyva Vokietijai (AfD) federalinis sekretorius ir frakcijos Bundestage pirmininkas apie ministrų konferenciją dėl migracijos politikos, įvykusios liepos 22 dieną Paryžiuje, šios šalies iniciatyvą AfD portale rašo:

„Tiktai aštuonios iš 28 valstybių, įskaitant Liuksemburgą ir Chorvatiją, parodė pasiruošimą bendradarbiauti. Bet ne žymiai svarbesnės valstybės, tokios kaip Ispanija, Italija ar Rytų Europos valstybės. Pardavinėti tai kaip sėkmę - tai grynas akių dūmimas.“


Gauland nuomone, žymiai blogiau tai, kad šioje konferencijoje iš tiesų dalyvavo visi Prancūzijos ir Vokietijos pozicijos šalininkai.

„Čia, prieš daugumos ES valstybių-narių valiai, daromas bandymas įtvirtinti paskirstymo politiką, kuri atneša žalą visiems ir toliau stimuliuoja migrantus vykti į Europą, o ne stabdyti migrantų srautą.“, - pasakė Gauland ir pažymėjo, kad „Ypač veidmainiška Prancūzijos pozicija: ji reikalauja iš Italijos atidaryti savo uostus migrantams, bet pati to nedaro. Maas ir Merkel galėtų derėtis su tokiomis svarbiomis šalimis, kaip Italija, dėl imigracijos politikos, o ne ignoruoti jų ir, tokiu būdu, skaldyti Europą vis toliau ir toliau.

Lietuvos dalyvavimas šiame pražūtingame Prancūzijos ir Vokietijos suokalbyje prieš Europos tautas, mūsų naiviems rinkėjams parodė, kad Gitanas Nausėda yra globalistas, tarnaujantis svetimųjų interesams. Užsienio politika yra prezidento kompetencija, o komjaunimo veteranas Linkevičius, pasirašęs šį gėdingą susitarimą, yra jo gerai įvertintas ministras.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą