2019-07-19

Skandalas Rusijoje: socialinės rūpybos darbuotojos du vaikus leido įvaikinti iškrypėliui, kuris juos žagino (16+)


Vakar portale „Katiuša“ pasirodė straipsnis „Tardymo komitetas iškėlė bylą valdininkams, atidavusiems vaikus įvaikinti pederastams“.

Portale aprašoma skandalinga pederastijos istorija prasidėjo birželio mėnesį, kuomet į Maskvos ligoninę buvo pristatytas 12 metų paauglys, anksčiau paimtas iš geriančios šeimos, ir įvaikintas iškrypėlio.


Vaikas medikams „skundėsi skausmais pilve ir papasakojo, kad jis turi du „tėvus“, kurie miega vienoje lovoje su juo ir jo broliu“.

Įtarę pedofiliją, gydytojai kreipėsi į policiją. Vienas iš „tėvų“ buvo Andrejus, dėstytojas prestižinės Aukštosios ekonomikos mokyklos (AEM), kurios dėstytojai Rusijoje yra išgarsėję homoseksualizmo skandalais.

Būtent Andrejus buvo įsisūnijęs du vaikus, o Rusijos socialinės rūpybos „šakalienės“ net nepasidomėjo, kad jis gyvena su kitu pederastu.

Peterburgo visuomeninis vaiko teisių įgaliotinis pareikalavo nubausti ir „pačius pederastus“ ir socialinės rūpybos organų darbuotojus, leidusius įsūnyti vaikus iškrypėliams.

„Katiuša“ portale rašoma: „Įdomiausia tai, kad skandalų su juvenaline justicija fone ir vaikų paėmimu iš normalių šeimų nekildavo „balandėliams“ jokių klausimų nei pas rūpybos organus, nei kitiems „profilaktikos subjektams““.

Rusijos globalizmo kalvė – Aukštoji ekonomikos mokykla, dažnai minima šios šalies MIP dėl homoseksualizmo skandalų. Garsiausias iš jų įvyko 2017 metų rudenį, kai tinkle pasirodė video, kuriame buvo užfiksuotas AEM Ekonomikos mokyklos Švietimo instituto direktorius Isakas Dovydovičius Fruminas, vienas iš Rusijos vidurinės mokyklos reformatorių, santykiaujantis su savo pavaldiniu, jo vadovaujamo instituto skyriaus vadovu Maksimu Petrovu. Video buvo matyti (šiuo metu šis video pašalintas), kad pavaldinys šefo poreikius tenkina prieš savo valią. Apie šį įvykį rašiau savo bloge straipsnyje „Pederastai formuoja Rusijos švietimą (video 16+)“






AEM pederastijai priklausė Maskvos 57 vidurinė mokykla, kur šios globalizmo kalvės „specialistai“ žagino vaikus.

2018 metais AEM surengė merginų grožio konkursą „Mis 18“. Jame dalyvavo ir du persirengę merginomis misiai.

Praėjusią žiemą AEM nuskambėjo dėl bombisto-anarchisto-homoseksualisto Michtakovo istorijos, kuris aspirantų bendrabučio kambarį buvo pavertęs sprogmenų sandėliu. Šis aspirantas tenkino AEM profesoriaus pederasto Aleksandro Bufetovo iškrypėliškus poreikius. Prieš suimant, jis kelias dienas slapstėsi pas profesorių namuose. Pats Bufetovas pabėgo į Vokietiją.

„Katiuša“ klausia, ar niekam neatrodo, kad skaičius skandalų su jau tapusiais žinomais pederastais per didelis vienai elitinei mokymo įstaigai? Ar pas mus jau dabar tampa norma mokyti būsimus ministrus „europinėms vertybėms“ su tokiais pavyzdžiais?“

Straipsnyje reziumuojama, kad neturėdami galimybės daugintis natūraliu būdu sergantieji homoseksualizmu didina savo populiaciją arba propagandos pagalba, arba tvirkinimo pagalba. Būtent todėl sodomitai yra pagrindinis užsakovas ir lobistai juvenalinių technologijų, įvairiausių įstatymų projektų dėl pliaukštelėjimų, buitinės prievartos šeimose ir pan.

Šie „šakalienių“ po padidinimo stiklu išdidinti „pliaukštelėjimai“ kaitina Lietuvą jau antri metai. Iškrypėlių lobistai labai akylūs tėvų pliaukštelėjimams, bet akli, kai iškrypėliai žagina deimantes.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą