2019-07-25

LGBT žaloja Italijos vaikus su triptorelinu (video)


Italijos partija „Lyga“ pasisakė prieš LGBT genderistų taikomą vaikų žalojimą vaistiniu preparatu triptorelinu. Italų dienraštyje „Il Giornale“ rašoma, kad partijos „Lyga“ aktyvistai iš Friuli-Venecija-Džulija regioninio medicinos centro pasipriešino prieš naudojimą vaisto triptorelino, kurį genderistai naudoja laikinai blokuoti lytinį brendimą „genderinės disforijos“ atvejais. Siekdami paversti vaikus belyčiais zombiais, LGBT genderistai žaloja Italijoje vaikus preparatu triptorelinu.

Vaikus imta psichiškai žaloti nuo keturių metų amžiaus, kuomet dar nėra pilnai susiformavusi centrinė nervų sistema. Jie yra apdirbinėjami genderinės ideologijos „specialistų“, tam, kad jie nesiorientuotų, kokios jie yra lyties, o tuomet psichiškai paveiktus vaikus šie genderfašistai ima nuodyti cheminiais preparatais, verčia psichikos ligoniais. Taip dirbtinai plečiamos lytiškai nesidauginančių LGBT-istų gretos.

Triptorelinas yra vaistas, kuris sukelia hipofizės stimuliavimą ir taip mažina liuteinizuojančio hormono ir folikulus stimuliuojančio hormono sekreciją.



Apie triptoreliną, jo Lietuvoje naudojamą generiką diphereliną sakoma, kad jis skirtas gydyti: vyrams – vietiškai išplitusį ar metastazinį (persikėlusį į kitą organizmo vietą) prostatos vėžį; aukštos rizikos lokalizuotą ir vietiškai išplitusį prostatos vėžį, vartojant kartu su spinduliniu gydymu;
- moterims – endometriozę;
- vaikams – per anksti prasidėjusį lytinį brendimą (ankstyvą lytinį brendimą).

Italų aktyvistai, viena iš Matteo Salvini vadovaujamos partijos „Lyga“ grupių, pasisako prieš naudojimą šio „genderinio“ preparato, kuris laikinai blokuoja lytinį vystymąsi „genderinės disforijos“ atvejų. Triptorelinas yra Italijoje įtrauktas į sąrašą vaistinių preparatų, kuriuos pilnai apmoka Cetrinė sveikatos tarnyba. (Lietuvoje tai pilnai ar dalinai kompensuojamas vėžiu sergantiems, kainuojantis apie 400 eurų už pakuotę.)

Šio vaisto neigiamas poveikis, blokuojant lytinį vaikų vystymąsi, rašoma straipsnyje, „neturi pakankamų klinikinių tyrimų, ypač kas liečia negatyvias pasekmes ilgesniu periodu“. Nėra įvertinta, ar „lytinio brendimo metu šis preparatas negali sukelti patologijų.“

„Il Gornale“ sakoma, kad tai nėra aktyvistų „ideologinė pozicija“, o „sveiko proto pasiūlymas vardan visos Italijos vaikų sveikatos“.

Pažymima, kad farmakologinė lytinio brendimo blokada gali sukelti „fizinio ir kognityvinio vystymosi sutrikimus pas nepilnamečius“, dėl vystymosi sutrikimo "morfologinių ir funkcinių tų smegenų dalių, kurios atsakingos už formavimąsi lytinio identiteto kartu su supančios aplinkos ir švietimo faktoriais“.

Politikų ir medikų susirūpinimą kelia tai, kad nėra mokslinių įrodymų, ar sugrįžtama į pilną vaisingumą atveju vaikų, kurie pradėjo „gydymą“, bet vėliau nusprendė atsisakyti keisti biologinę lytį.

„Kūnas- tai realybė. Protas turi priimti realybę ir ją mylėti“, parašė pro-life aktyvistė iš Salvini partijos Silvana De Mari.

Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) šių metų gegužę pripažino transgenderius sveikais. Šis procesas prasidėjo senai, pirmiausiai sodomijos nuodėmė buvo paversta psichine liga, o 1992 metais liga buvo paversta norma. Apie šį virsmą nuodugniai papasakojo dr. Olga Četverikova. PSO nutarimas, suprantama, nieko bendro neturi su žmogaus genetika, fiziologija, anatomija, smegenų funkcija. Tai politika, kurios tikslas sumažinti žmonių skaičių mūsų planetoje, išvalyti erdvę išrinktųjų mažumai.

PSO oficialiai patvirtino JTO 72-je asamblėjoje priimtą sprendimą dėl pašalinimo genderinės identifikacijos sutrikimo (genderinės disforijos) iš psichikos ligų sąrašo.



Sodomitus ilgą laiką liūdino tai, kad daugelio šalių vyriausybės reikalavo iš ligonių, tvirtinusių, kad jie yra kitos lyties, pažymos dėl psichikos ligos, vadinamos „lytinio identiškumo sutrikimu". Advokatų grupė GATE, ginanti transseksualų „teises“, atvirame laiške PSO pareikalavo išmesti šią iškrypėlių kategoriją iš psichinių ligonių sąrašo, vadindama tai „teisėtu žingsniu į depatologizaciją“ ir „universaliu požiūriu į žmogaus sveikatą““. Visi globalistų siekiai buvo patenkinti.

PSO nuomone, nuo šiol vyrai, kurie skaito save moterimis, ir moterys, kurios save skaito vyrais (o taip pat belyčiais gyvūnais, marsiečiais, arba priklausančiais vienai iš 300 egzistuojančių jų vaizduotėje „socialinių lyčių“), dabar paskelbti psichiškai sveikais.

Prof. V.Radžvilas pažymi, kad „prievartinis genderizmo ideologijos diegimas šiandien yra tapęs ES diktuojama oficialia Lietuvos valstybės politika. Jai pritaria visos sisteminės šalies politinės partijos. TS-LKD neabejotinai yra viena tvirčiausių šios politikos atramų ir uoliausių jos vykdytojų. Labai simboliška ir iškalbinga, kad partijos, kurios pavadinime yra žodis „krikščionys demokratai“, pirmininko žmonai priklausančios mokyklos yra tapusios genderinės ideologijos brukimo vaikams pirmeivėmis. Tai gerai žino krikščionimis demokratais save laikantys partijos nariai.“

Profesoriaus nuomone, „būtina iš esmės keisti valstybės nuostatas ir politiką šiuo gyvybiškai svarbiu klausimu. Tai įstengtų padaryti tik tvirtai pasiryžusi ją keisti politinė jėga.“

Laikas gelbėti lietuvių tautą nuo mus užplūdusios sodomo choleros.Trauktis nebėra kur! „Toliau apgaudinėti save tuščiomis viltimis, kad genderizmo ideologijos plėtra sustos savaime, ir delsti yra neįmanoma. Tad belieka laukti, ar bus, o jei taip – kiek rasis pajėgsiančių išgirsti šio pavojaus varpo skambėjimą.“ - sako prof.V.Radžvilas.

Judėjimas prieš LGBT ir genderizmo beprotybę pasaulyje plečiasi. Izraelyje nesenai įkurta politinė partija „Naom“, kuri diegs „Toros vertybes“ ir „kovos su seksualinių mažumų judėjimais.“

Aš manau, kad Genderizmo ideologiją galima palyginti nebent su fašizmu, tuo, kaip ją sugalvoję lytiniai iškrypėliai-satanistai neapkenčia sveikos ir protiškai normalios žmonijos.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą