2020-07-14

Italijos sunaikinimo kronika. Ryt negrai iš BLM sudaužys valstybę-muziejų Italiją! (liepa, 1d.)


Šiandien Sorošo į BLM suorganizuoti negrai naikina JAV istoriją, daužo šios šalies įkūrėjų statulas, o ryt jie sunaikins didžiausią žmonijos muziejų Italiją. Dėl to niekam neturėtų kilti abejonių. Jei italų tauta nenušluos Džiuzepe Konte vyriausybės, o patriotai neperims šalies valdymo, tai ir įvyks. 650000 afrikiečių pasirengę tuojau pat iš Libijos išvykti į Europą, o iš paskos dar keli šimtai milijonų, o kur dar Magribo arabai?

Italijai, šiam visos žmonijos kultūros ir istorijos lobynui, valstybei-muziejui, Europos kurortui, geriausio klimato šalies Homo sapiens rūšiai, kilo mirtinas pavojus. Finansinės elitos, o jos, bet ne Europos gyventojai, lemia, kas bus prezidentais, europarlamentarais, komisarais, panašu, Italijai pasirašė mirties nuosprendį. Jiems svarbi viena šalis pasaulyje – Izraelis, jiems svarbi vienintelė tauta, jų tauta, Izraelio tauta. Skirtingai nuo lietuviško elito, žydų elitas myli savo tautą. Todėl ir išgyveno tauta net be Tėvynės. Mes gi išmirštame Tėvynėje, sparčiausiai pasaulyje!

Prieš kelis metus į Izraelį plūdo migrantai iš juodosios Afrikos. Čia labai tyliai, beveik nieko nepranešinėjant perkamai žurnalistikai, visa juodaodžių masę, jų buvo dešimtys tūkstančių, imta kanalizuoti į Europą ir Afrikos valstybes, nebūtinai į kilmės šalis, išmokant jiems kompensaciją. Tai pavadinta „išstūmimo strategija“. Prieš metus tokių nekviestų svečių Izraelyje dar buvo likę apie 65000. Pareiškusiems norą, buvo duodama pakankama suma pinigų, kad jie galėtų keliauti į Europą. Prieš kelis metus Prancūzijos ir Vokietijos televizijos net planavo rengti seriją reportažų, kaip iš Izraelio išvykę negrai sėkmingai apsigyvena Prancūzijoje ir Vokietijoje. Jokių pranešimų vėliau apie tokius filmus neteko rasti spaudoje. Dabar Izraelis aptvertas 11 metrų tvora, afrikiečiai jam negresia, o negrų likučiai, manau, toliau sėkmingai kanalizuojami į Europą. 2017 metais 60% išvykusių iš Izraelio negrų keliavo į Europą, 20% — į Ugandą ir Ruandą ir 16% sugrįžo į tėvynę. Izraelio premjeras Benjaminas Netanyahu pasakė, kad Afrikos imigrantai yra blogiau už teroristus.

Italija dar vadinama „neapsaugota Europos papilve“, į kurią šiandien kasdien plūsta šimtai nelegalų. Bet prisiminkim „Globalų migracijos paktą“, kurią mūsų Seime pristatinėjo liūdnai pagarsėjęs Žygimantas Pavilionis ir kuriam pritarė mūsų šaunusis Seimas, net nesusipažinęs su dokumentu, jo net neišvertęs į lietuvių kalbą. Juk ten visa ši Afrikos ir Azijos gyventojų invazija į Europą išdėstyta.

(1, 2, 3, 4) Juk ten aprašyta, kad kiekvienas, pasibeldęs į ES duris, nesvarbu ar turintis dokumentus, nesvarbu kokia liga sergantis, gal ir recidyvistas žmogžudys, teroristas, bus priimtas ir galės naudotis visa socialine šalies sistema, kurios likučius vis dar turi sunkiai dirbantis ir mokesčius mokantis europietis.

Finansinis ES kolchozas

Finansinės elitos sukurta COVID-19 feikdemija, skirta dar labiau praskolinti ES valstybes, skaudžiausiai kirto didžiausiems skolininkams - pietų Europos valstybėms, kurios nesilaiko jokių Maastrichto BVP kriterijų, kurių suverenios skolos toli toli peržengė ne tik 60, bet ir 100 procentų ribą.Italijoje suvereni skola sparčiai artėja prie 140 procentų BVP.

Prieš kelis metus buvo sukurtas euro stabilizavimo fondas, kad gelbėti bankrutavusias Kiprą ir Graikiją. Dabar Lietuva finansiškai remia Graikijos pensininkus, kurių pensijos tris kartus didesnės už lietuviškų bėdžių pensijas.

Atėjus COVID-19 feikdemijai, planuojama, kad šios feikdemijos skolas ES dengs solidariai: ir taupantys ir švaistantys. To ypač siekia Italija ir priešinasi taupantis centras ir šiaurė.

Pinigų yra tik migracijos į Italiją skatinimui

Jei kas mano, kad kosminėse skolose paskendusi Italija neturi pinigų, labai klysta. Migracijos skatinimui čia švaistomi šimtai milijonų eurų.

Il Giornale šiandien praneša, kad Konte vyriausybė numatė skirti 310 milijonų eurų imigracijos infrastruktūrai gerinti: ofisams migrantų priėmimui, premijoms jų tarnautojams, kad būtų greičiau suteikiama Italijos pilietybė atėjūnams.

Il Giornale klausia: kodėl dabar, kai ketinama nepaprastąją padėtį šalyje pratęsti iki gruodžio 31 dienos, pagrindiniu prioritetu yra nelegalų priėmimo projektas ir jiems Italijos pilietybės suteikimas?



Alice Tarquini išmušė akį

Nelgalas imigrantas iš Afrikos Romoje liepos pradžioje linksminosi. Jis mėtė sunkius akmenis į pravažiuojančius automobilius. Alice Tarquini (32 metų) vienas iš šių akmenų pataikė į automobilio stiklą, jį pramušė kiaurai, sudaužė Alice galvą. Jauna Romos gyventoja prarado akį.

Ammenis mėtė 42-metis Balbir Cumar, daug kartų teistas, neturintis teisės gyventi šalyje. Štai tokiems premjeras Konte ruošiasi dalinti Italijos pilietybes. Cumar sulaikomas priešinosi, užpuolė karabinierius. Pietinis Romos rajonas, kur įvyko šis nusikaltimas, pasižymi atėjūnų nusikalstamumu. Jis „paverstas viešu tualetu“, kur prekiaujama narkotikais.

„Kiekvieną dieną tampa vis sunkiau. Jie užgrobė mūsų gyvenamuosius ir kitus Romos rajonus, ir niekas mūsų negina“, - leidinys cituoja Romos gyventoją.

Italų tyrimai: negrai kelia grėsmę baltųjų visuomenei

Italijoje atliktas tyrimas parodė, kad 54 procentai prieglobsčio prašančių Afrikos negrų yra psichikos ligoniai, linkę į agresiją, rašoma Breitbart. Šie žmonės, tyrėjų nuomone, yra „realiai pavojingi visuomenei“.

Breitbart rašoma, Britanijoje gyvenantys negrai psichozėmis serga šešis-devynis kartus dažniau, negu baltieji britai. Tai lemia jų nusikalstamumą, nepažįstamų žmonių žudymą be priežasties.

Nuorodos:








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą