2020-07-03

LRT: karališki atlyginimai Lietuvos griovėjams?



Šių dienų LTR yra tas pats, kas prieš tris dešimtmečius buvo „kasparvizija“: ji kovoja prieš Lietuvą. Skirtumas tas, kad tuomet šitiems Lietuvos griovėjams atlyginimus mokėjo Maskva, o dabar šiai antivalstybinei organizacijai su protu prasilenkiančio dydžio atlyginimus priversti mokėti mes!

Pagrįsiu pavyzdžiais savo kaltinimus LRT.

JAV prezidentas Donaldas Trampas, šalies – Lietuvos strateginės partnerės prezidentas, turėtų būti gerbiamas. Bet to nėra. LRT užima JAV Demokratų partijos poziciją ir Donaldo Trampo portretą nuolatos piešia tik tamsiomis spalvomis, nevengia retransliuoti pletkų ir paskalų, kurias platina JAV Demokratų partiją remiančios „fake news“ apie JAV prezidentą. Ar tai ne atviras kenkimas Lietuvos valstybei?

LRT priešai ir kaimyninės Višegrado valstybės, ir jų vadovai. Komentuodami birželio 28 dieną vykusius Lenkijos prezidento rinkimus, LRT apžvalgininkai kojalos ir Co. neišpasakytai pergyveno, kaip man pasirodė, kad Lenkijos rezidento rinkimuose nelaimėtų dabartinis prezidentas Andžejus Duda, kuris neva griauna teismų sistemą ir seka įkandin Vengrijos prezidento Viktoro Orbano, tikro blogio įsikūnijimo ir viso šešiaspalvio ir raudono gėrio priešo. Visa širdimi šie kojalos buvo LGBT ideologijos diegėjo Lenkijoje Rafalo Tšarkovskio pusėje, kuris liko antras ir liepos 12 dieną kovos rinkimų antrame ture.



Net neabejoju, kad LRT svajonių prezidentu ir vėl bus Tšakovskis. Jis juk, kaip ir LRT, yra neotrockistinių pažiūrų, jis juk už Lenkiją be šeimos, be lyties, be valstybės, bet su „pabėgėliais“, nesibaigiančia holokausto industrija, su Briuselio diktatu, su Europa be sienų, be istorijos, be ateities, bet su Antifa, BLM ir LGBT paradais ir teroru prieš šeimą ir vaikystę.

Visos LRT laidos yra nukreiptos į kvailio ir funkcinio beraščio formavimą, geriausiu laiku rodant kulinarijos ir beprotiško rijimo laidas, kvailas viktorinas ir pokalbius, kurių vedėjai yra kitų televizijų nuvalkioti lūzeriai su labai menku intelektu. Tiesa, keli gudručiai dar atostogauja už mūsų pinigus, ieško „slėpinių“, kurių nuo jų niekas nepaslėpė, tiesiog jie tokie buki, kad nesugebėjo tų „slėpinių“ paieškoti Vokietijos archyvuose.

Už visą šią antivalstybinę veiklą Lietuvos piliečiai šiai LRT neotrockistų gaujai dar prievartaujami mokėti karališkus atlyginimus, vietoj to, kad kenkėjų šutvę nedelsiant išvaikius.

Respublika paskelbė apie šokiruojančius LRT vadovų gaunamus atlyginimus:

LRT generalinei direktorei Monikai Garbačiauskaitei-Budrienei 2019 m. priskaičiuota 70,4 tūkst. eurų darbo užmokesčio, administravimo ir veiklos vykdymo departamento vadovui Tomui Rytel - net 99 tūkst. eurų, LRT rinkodarininkui Ričardui Baltaduoniui - daugiau nei 121 tūkst. eurų.

Už ką šie milžiniški atlyginimai? Už valstybės griovimą? Šitiems parazitams, Lietuvos griovėjams?





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą