2020-07-31

Akademikas Genadijus Oniščenko: Antrosios koronaviruso bangos nebus, nes nebuvo pirmosios



Gegužės pabaigoje aš paskelbiau žinutę, kurioje papasakojau apie Bulgarijos veterinarijos gydytojo, verslininko ir politiko Plameno Paskovo nuomonę dėl COVID-19 „pandemijos“. Paskov tvirtino, kad COVID-19 antros epidemijos bangos nebus, nes nebuvo pirmos bangos. Jo nuomone, ši „pandemija“ sukelta angažuotos žiniasklaidos ir PSO, kuri yra korumpuota, valdoma Bilo Geitso ir panašių iš to uždirbančių veikėjų. Apie tai Plamen Paskov pasakoja savo video.

Į šią mano paskelbtą žinutę sureagavo Lietuvoje dominuojančios globalistinės fake-news, diegiančios Lietuvoje koronavirusinę isteriją. Jos nedelsiant ėmė neigti šią kiekvienam specialistui akivaizdžią tiesą.

Plameno Paskovo poziciją prieš kelias dienas patvirtino ir buvęs Rusijos vyriausias sanitarijos gydytojas ir dabartinis Rusijos Dūmos deputatas, daktaras, profesorius, akademikas Genadijus Oniščenko. Jis laikraščiui „Komsomolskaja pravda“ (KP) pasakė, kad „Antrosios koronaviruso bangos nebus, nes pirmosios nebuvo“.

Akademikas Oniščenko KP korespondentui pasakė:

Bangų epidemiologijoje nebūna. Bangos būna jūroje, ežere, upėje, baseine. O epidemiologijoje yra tokia sąvoka, kaip epideminis susirgimų didėjimas.

Mokslininkas pabrėžė: „Šiandien mūsų visuomenėje pakankamai aktyviai formuojasi populiacinis imunitetas – dėka persirgusių, dėka žmonių, kurie serga paslėpta ir besimptome forma, kas palankiausia, imuniteto atsiradimo požiūriu. Bet, iš kitos pusės, jie sudaro grėsmę rizikos grupėms, kurios su mumis bendrauja, taip kad – pavojus užsikrėsti egzistuoja.


Oniščenko nurodė, kad koronavirusas dalyvauja sezoniniuose respiratoriniuose susirgimuose, rudens-žiemos metu jis bus registruojamas kartu su gripu, bet jo intensyvumas bus visai kitas.

Svarbiu faktoriumi bus vakcina. Jeigu bus vykdoma rizikos grupės, vyresnės kartos, profilaktika, tuomet nieko baisaus neįvyks ir „koronavirusas tiesiog dalyvaus epideminiame procese, greta kitų susirgimų“, bet fatalinio pavojaus jis nekels, nes jis neturi tų savybių, kurios tam reikalingos. Jo nepakankamas kontagioziškumas. Ir antra – jis neturi tokio neordinarinio kintamumo, kokį turi gripas.“

Akademiko žodžiais, pradedant praėjusių metų lapkričiu, kuomet imta kalbėti apie koronavirusą, planetoje susirgo virš 16 milijonų žmonių ir jau virš 9 milijonų 700 tūkstančių pasveiko. Aktyvių dabar, šiam rytui, 6milijonai 300 tūkstančių – tai tie, kurie serga ir kuriems teikiama medicinos pagalba.

Šie objektyvūs duomenys kalba apie tai, kad situacija kontroliuojama.

Nuorodos:

http://lebionka.blogspot.com/2020/05/antros-covid-19-epidemijos-bangos-nebus.html

https://ru.wikipedia.org/wiki/Онищенко,_Геннадий_Григорьевич

https://www.kp.ru/daily/217162/4261208/






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą