2019-12-20

Andrew Joyce: „Maitvanagių fondų kapitalizmas – tai žydų kapitalizmas“


Portale www.unz.com paskelbtas Andrew Joyce straipsnis „Vulture Capitalism Is Jewish Capitalism.“ Keli žodžiai apie maitvanagių fondus (MF).

Maitvanagių fondai (Vulture Funds) - tai įvairūs fondai ir kompanijos, kurie specializuojasi vertybinių popierių ir kitokių finansinių ir nefinansinių aktyvų pirkimu už minimalią kainą su tikslu juos perparduoti žymiai aukštesne kaina. Pelną jie gauną dėka įvairių neteisėtų manipuliacijų su popieriais ir jų emitentais (kompanijomis ir valstybėmis, kurios juos išleido į rinką). Grobuoniška finansinių maitvanagių veikla griauna realų ekonomikos sektorių, sukelia socialinių problemų paaštrėjimą, naikina valstybių suverenitetą. Šie fondai išbalansuoja ekonomiką, sukuria sąlygas kilti finansinėms ir ekonomikos krizėms.

Finansiniai maitvanagiai paverčia ekonomikos subjektus savo aukomis. Jų verslas paremtas šiomis operacijomis: 1. Aukos subankrotinimas; 2. Aktyvų, popierių pirkimas už minimalią kainą; 3. Aktyvo kainos pakėlimas ir realizavimas už maksimalią kainą; 4. Naujo bankroto sukėlimas ir taip iki begalybės.

Prof. Valentinas Katasonovas apie šiuos fondus sako: „Maitvanagių“ sėkmė dideliu mastu pasiekiama dėka valstybės paramos. Arba finansinės, arba teisinės. Finansinė parama – gaunant fondams ir kompanijoms kreditų aktyvų pirkimui, arba įliejant pinigus į spekuliacijų objektus (tam, kad pakelti verslo kapitalizaciją).“

Katasonovo žodžiais, visa tai vadinama patraukliai atrodančiu terminu merges & acquisitions (susijungimai ir įsigijimai). 99% tai įsigijimai. Naudojamos įmantrios schemos, esančios tie įstatymo riba (pavyzdžiui, mokesčių landas), arba įstatymų užribyje (pavyzdžiui, dviguba buhalterija). Gudrios ir nešvarios schemos pridengiamos dar vienu gražiai skambančiu terminu – finansų inžinerija.

Finansiniai maitvanagiai (FM) gali vadintis įvairiai: hedž-fondai, tiesioginių investicijų fondai, strateginių investicijų fondai, vaučeriniai fondai ir pan. Dažniausiai juos sukuria investiciniai bankai. Dažnai ir patys investiciniai bankai (investiciniai brokeriai) ir patys tiesiogiai yra „maitvanagiai.“ Ypač daug FM yra JAV. Tam duris atvėrė 20 amžiaus pabaigoje panaikintas Glaso-Stigolo įstatymas, draudęs depozitinėms-kredito organizacijoms užsiimti investicijomis fondų rinkoje. FM ieško aukų po visą pasaulį. JAV net atsirado terminas „maitvanagių kapitalizmas“.



Teigiama, kad praėjusią finansų krizę JAV sukūrė būtent „maitvanagiai“. Jų taikinys yra suverenios valstybės, kurios skolinasi pinigus išleisdamos obligacijas. FM verslas paprastas: jie užsidirba iš suverenių valstybių defoltų. Daugelis valstybių nepajėgia vykdyti savo įsipareigojimų ir skelbia bankrotą. Prasideda suverenios skolos restruktūrizavimas. FM pigiai superka bankrutuojančių valstybių obligacijas, o po to ima reikalauti padengti skolą pilnai.

Andrew Joyce: „maitvanagių fondus valdo beveik išimtinai žydai“

Maitvanagių fondus, autoriaus žodžiais, valdo beveik išimtinai žydai. Patys garsiausi globalūs fondai yra: Elliot Management, Cerberus, FG Hemisphere, Autonomy Capital, Baupost Group, Canyon Capital Advisors, Monarch Alternative Capital, GoldenTree Asset Management, Aurelius Capital Management, OakTree Capital, Fundamental Advisors и Tilden Park Investment Master Fund LP.

Tai pavadinimai-kaukės. Jie skirti užtikrinti pasitikėjimą ir slėpti jų savininkus. Visi šie maitvanagių fondai buvo įsteigti ir yra valdomi etnocentrinių žydų globalistų. Autorius pateikia šių fondų steigėjų pavardes:

  • Elliot Management — Paul Singer, Zion Shohet, Jesse Cohn, Stephen Taub, Elliot Greenberg and Richard Zabel
  • Cerberus — Stephen Feinberg, Lee Millstein, Jeffrey Lomasky, Seth Plattus, Joshua Weintraub, Daniel Wolf, David Teitelbaum
  • FG Hemisphere — Peter Grossman
  • Autonomy Capital — Derek Goodman
  • Baupost Group — Seth Klarman, Jordan Baruch, Isaac Auerbach
  • Canyon Capital Advisors — Joshua Friedman, Mitchell Julis
  • Monarch Alternative Capital — Andrew Herenstein, Michael Weinstock
  • GoldenTree Asset Management — Steven Tananbaum, Steven Shapiro
  • Aurelius Capital Management — Mark Brodsky, Samuel Rubin, Eleazer Klein, Jason Kaplan
  • OakTree Capital — Howard Marks, Bruce Karsh, Jay Wintrob, John Frank, Sheldon Stone
  • Fundamental Advisors — Laurence Gottlieb, Jonathan Stern
  • Tilden Park Investment Master Fund LP — Josh Birnbaum, Sam Alcoff

Andrew Joyce žodžiais, kad šie maitvanagių fondai priklauso žydams, jau tai daro įspūdį, ypač todėl, kad mus pastoviai bombarduoja teiginiu, kad „žydai neturi ypatingo ryšio su pinigais arba lupikavimu“, tačiau turimi duomenys apie šių įmonių valdybos narių sudėtis laidžia galvoti, kad šių fondų vystymas ir funkcionavimas „dideliu mastu priklauso nuo etninės-bendruomeninės kilmės, nuo religinio ir socialinio sutelktumo.“

Autorius savo straipsnyje pateikia daug pavyzdžių, kaip šie žydų valdomi fondai apiplėšinėja valstybes ir milijonus jų piliečių.

Kaip jie maitinasi?

Andrew Joyce pateikia pavyzdį, kaip MF sudorojo 2018 metais Puerto-Riką, turėjusį 74,8 milijardų dolerių skolą, iš kurios 34 milijardai dolerių buvo procentai ir rinkliavos. Kad atsiskaityti su „šiais aukščiau išvardintais žydų kapitalistais“, išskyrus Stiveną Fainbergą, šios šalies vyriausybė ėmė vykdyti biudžeto ekonomijos politiką: uždarinėti mokyklas ir kelti komunalinius mokesčius. Šią šalį 2017 metais užklupo uraganas Marija ir šalis nebegalėjo mokėti žydų kreditoriams. Tai išprovokavo žydiškų fondų agresiją prieš salą, kurios 80 procentų buvo be elektros. Kaliuose JAV miestuose vyko protestai, kad skola Puerto-Rikui būtų nurašyta, tačiau tai nedavė rezultato. Donaldas Trampas nepalaikė šio reikalavimo, nes jį sieja ypatinga draugystė su žydų finansiniu kapitalu, su „draugais Volstrite“. Stivenas Fainbergas, kuris masiškai varė iš namų airius, kurį dėl masinio ispanų varymo iš namų šios šalies anarchistai iš Barselonos pavadino „žydišku parazitu“ Trampas 2018 metų Fainbergą padarė gegužę Žvalgybos konsultacinės tarybos pirmininku.

FM aukomis tapo Kongas, Zambija, Liberija, Argentina, Peru, Panama, Ekvadoras, Vietnamas, Lenkija ir Airija. Atidžiai jų stebima Graikija ir Indija.

Autoriaus sąraše esantis Polas Singeris iš Elliot Management FM fondo 1996 metais išpirko už 11 milijonų dolerių nupirko Peru suverenios skolos popierius 20 milijonų dolerių nominalu. Per lobistus ėmė spausti Limą, grasindamas jai bankrotu. Nenorėdama prarasti reputacijos, Peru sumokėjo Singeriui 20 milijonus pagrindinės skolos ir 38 milijonus priskaičiuotų procentų.

FM fondai, autoriaus nuomone, tęsia pačią seniausią žydų lupikavimo tradiciją, paplitusią dar viduramžiais. Skirtumas tik tas, kad šios spekuliacijos su skolomis įgavo globalų mastą, o „viduramžių valstiečiai pakeisti ištisomis nacijomis. Turtingi žydai apjungia resursus, perka skolas, prideda astronomines rinkliavas ir procentus, o kada ateina neišvengiamas bankrotas, jie užsiima agresyvia juridine veikla užgrobiant aktyvus, sukeldami bedarbystės ir būsto netekčių bangą.“

Andrew Joyce mano, kad „Talmudas, nepriklausomai ar studijuojamas aktyviai ar prasiskverbia per kultūrą, yra etikos kodeksas ir mokomoji priemonė sukčiavimo, dirbtinio bankroto, grobimo, lūpikavimo ir finansinės eksploatacijos. Maitvanagių kapitalizmas – tai žydų kapitalizmas.“

Autorius reziumuoja, kad sionistinio globalizmo klestėjimas dideliu mastu priklauso nuo plėšrumo žydų finansinių parazitų. Šie plėšrūnai visur ir jų įtaka auga. Jie dabar ties jūsų slenksčiu, perspėja Andrew Joyce.

Ir tikrai, pernai spalio pabaigoje LRT.lt pranešė, kad „Briuselio direktyva atvers duris į Lietuvą „maitvanagių fondams“ vadinamiems skolų supirkėjams“. Jiems kelius, manau, plačiai iš anksto atvėrė tokie nusikaltėliai, kaip Dalia Grybauskaitė, su „Independence“ afera, kiti lietuvių tautos išdavikai. Reikėtų prisiminti ir anūko senelio aferas su Mažeikių naftos gamykla, kitus finansinius Lietuvos priešų nusikaltimus.

Jie jau čia!

Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą