2019-12-09

Facebook - sovietinės cenzūros refliuksas


Prieš keturias dienas Facebook ėmė šalinti visus straipsnių įkėlimus iš mano šių metų rugsėjo 23 dieną pradėjusio veikti portalo http://manolietuva.com. FB neleidžia niekam įkelti iš čia publikacijų, ne tik man. Pasirodo užrašas:

You can't share this link

FB neleidžia ne tik įkelti publikacijas, bet net ir komentare duoti nuorodą į portalą www.manolietuva.com.

You can't share this link

Uždaryti
manolietuva.com Nepavyko bendrinti komentaro, nes ši nuoroda neatitinka mūsų bendruomenės standartų


Koks gi įžeidžiantis turinys yra mano portale ir kas Lietuvos Respublikoje įgaliotas spręsta, kuris turinys yra įžeidžiantis, o kuris neįžeidžiantis?


Globalistinis aštuonkojis Facebook, apraizgęs visą planetą ir šnipinėjantis jos gyventojus, padaręs verslu neteisėtą asmeninių duomenų rinkimą ir jų pardavinėjimą kitoms komercinėms struktūroms, pretenduoja į totalitarinio orveliško „Gyvulių ūkio“ savininko rolę. Šioje FB fermoje numatytas net piniginis vienetas „Libra“, kuris leis iš ūkio lovio maitintis tik tiems Cukerbergo fermos gyventojams, kurių kriuksėjimas nepažeidžia pono Cukerio standartų. Fantastika!

Man beveik keturis dešimtmečius teko gyventi Sovietinėje imperijoje. 1988 metais, dar prieš Sąjūdžio steigiamąjį suvažiavimą, mes, MA Botanikos instituto sąjūdiečiai, kartu su Rumšiškių liaudies buities muziejaus kolektyvu surengėme ekologinę vakaronę. Tuomet politiką teko pridengti ekologija, kad neužblokuotų. Po kelių dienų su keliais muziejininkais nuvykome į „Gimtojo krašto“ laikraščio redakciją, pas vyriausią redaktorių Algimantą Čekuolį ir paprašėme paskelbti reportažą apie mūsų renginį. Čekuolis mandagiai nusiuntė mus pas savo pavaduotoją Rimvydą Valatką, o tas mus ryžtingai pasiuntė... Taip tuomet veikė KGB-bistinis spaudos turinio kontrolės aparatas. Laikai pasikeitė, Facebook net nereikia turėti savų valatkų ir čekuolių, tereikia užprogramuoti elektroninį cenzorių.


Kuo skiriasi globalistinis Facebook nuo sovietinio KGB kontroliuojamo „Gimtojo krašto“? Niekuo.

Laikai keičiasi, o totalitarizmo refliuksas lieka, nes globalizmo idėjos tos pačios, nes idėja užvaldyti žmonių sąmonę, o paskui ir visą pasaulį – ta pati. Visai nesvarbu ar ši idėja nudažyta raudonai, ar rudai, ar vaivorykštės spalvomis. Todėl ir raugėjame dabar užvakarykščio skonio Facebook refliuksais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą