2019-12-07

Neapolyje vyko per FB organizuota „juodų“ sardinų eisena: „duokite mums leidimus nuolatos gyventi Italijoje“



Italijos dienraštis Il Giornale šeštadienį pranešė, kad kartu su Matteo Santori (santori-šventasis), nesenai sorošinių globalistų sukurto „Sardinų“ judėjimo lyderiu, Neapolyje žygiavo naujas sardinų porūšis - „juodos“ sardinos, kurios kovoja už nelegalių migrantų ir pabėgėlių teises.

Juodos sardinos šeštadienį pasirodė Neapolio centre, Garibaldžio aikštėje. Iš kur atsirado juodos sardinos, šitas migrantų ir pabėgėlių judėjimas?

FB buvo išplatintas kvietimas, kuriame sakoma: „Sardinos juodos, visos tos sardinos, kurios nedalyvavo mitinguose Italijos aikštėse pastarąsias savaites, nes skaitė save kitokiomis nuo kitų sardinų“. Toliau rašoma: „Sardinos juodos, tos sardinos, kurios perėjo dykumą, bėgo iš Libijos laukų, plaukė per biurokratijos ir rasizmo, ir institucionalinio rasizmo jūrą. Juodosios sardinos jau keli mėnesiai reikalauja pripažinimą tarptautinės apsaugos, jų leidimo gyventi prašymai vis dar užstrigę imigracijos ofise“.

FB ir jo akcininko Sorošo organizuojamo sardinų judėjimo taikinyje Italijos vidaus reikalų eks-ministras Matteo Salvini ir jo Saugumo įstatymas, varžantis prieglobsčio suteikimą kontrabandininkų į Italiją atvežtiems Afrikos nelegaliems imigrantams.

FB organizuoti demonstrantai šaukė „laisvė visiems“, o globalistų-Italijos griovėjų pranešime socialiniame tinkle sakoma: „Juodos sardinos atnaujins savo protesto balsus ir miesto centre, plaukimas prieš prievartos ir abejingumo policijos migracijos valdybos srovę tęsis. Jų tinklai negali sustabdyti, todėl, kad mūsų gyvybės per daug svarbios, kad būtų užblokuotos“.





Sardinų atsiradimas

Sardinų judėjimas buvo globalistinių jėgų sukurtas, kaip atsvara parijai Lyga. Pirmoji jų akcija buvo flešmobas. Lapkričio 14 surenta antidemonstracija prieš Salvinį rengiamą sporto rūmuose mitingą: „6000 sardinų prieš Salvinį“. Organizatoriai teigia, kad mitinge dalyvavo 12-15000 žmonių. Visi sutinka, kas sardinų judėjmas buvo sukurtas FB pagalba.

Gruodžio 14 dieną bus rengiama „pirmoji ichtiologinė revoliucija Romoje“ į kurią planuojama sukviesti 200000 dalyvių. Manoma tą pačią dieną organizuoti palaikymo demonstracijas Madride, Paryžiuje ir Briuselyje. Facebooke jau sukurti šių miestų puslapiai. Manoma, kad Šorošas ir FB šį judėjimą išplatins visoje Europoje. Tikslai aiškūs: griauti valstybes, tautas, šeimas, vežti imigrantus ir taip kolonizuoti ir naikinti Europą. Šį judėjimą Sorošininkai rengiasi išplatinti po visą Europą. Jiems negana vieno Europą griaunančio viruso Gretos Thunberg, todėl buvo sukurtos dar ir sardinos. Sardinos apozicionuojamos kaip antipopulistai ir antifašistai. Bus kam pakeisti banditais tapusią „Antifa“.


Sorošo ir FB ausys

Sorošas organizavo 2015 metų masinę migraciją, o padedant Europos komisijai aprūpino nelegalus debetinėmis banko kortelėmis. Jiems talkino Facebook ir Twitter.

Transnacionalinis kapitalas, plėšiantis Afrikos valstybių žemių turtus, surado būdą, kaip atsikratyti jų apiplėštų afrikiečių, perkelti jų sveikatos apsaugos ir kitas šių žmonių socialinės paramos išlaidas ant pečių eilinių Europos mokesčių mokėtojų. Tam buvo suorganizuotas nelegalų vežimo iš Afrikos kontrabandos tinklas, kuriame aktyviai dalyvauja Sorošo finansuojamos NVO, visas nusikalstamų organizacijų tinklas, uždirbantis iš to milijardus eurų. Visam tam nelegaliam žmonių transportui koordinacijos paslaugas teikia socialiniai tinklai Facebook ir Twitter, o šią nusikalstamą veiklą dengia Bnai Brith įtakojama Jungtinių Tautu Organizacija ir jos generalinis sekretorius socialistas Antonio Guterres. JTO Globalaus migracijos pakto pagalba Europos tautų priešai įteisino šį nusikaltimą.

Birželio 11 dieną Italijos vyriausybė uždėjo antsnukį prekiautojams žmonėmis ir patvirtino dekretą, draudžiantį neteisėtą laivų atvykimą į Italijos uostus. Už tai buvo numatomos baudos iki 50000 eurų, o už pakartotiną pažeidimą – gali būti konfiskuojamas laivas.

JTO pozicija dėl migracijos yra aiški – tai JTO Globalus migracijos paktas – įsiveržimo į Europą legitimacija.

Viena iš Europai mirtino Globalaus migracijos pakto autorių yra Kanados žydė Luiza Arbur (Louise Arbour,1947), turtingų viešbučių tinklo savininkų duktė. Vyriausia JTO žmogaus teisių komisarė 2004-2008 metais. Ji yra Kanados advokatė, prokurorė ir teisininkė. 2017 m. Kovo 9 d. JT Generalinis Sekretorius António Guterresas paskyrė Arbur savo specialiuoju tarptautinės migracijos atstovu. Ji vadovauja JTO veiksmams, susijusiems su migracijos aspektais ir vykdo derybas dėl JTO globalaus migracijos pakto pasirašymo. Pakto autorės tautybė, matomai, lėmė talmudistiškai painų šio pakto teksto stilių, su daugybe pasikartojimų ir tų pačių sąvokų interpretacijomis.

dr.Siegfried von Hohenhau rašo: „Globalų migracijos paktą sunku skaityti ir dar sunkiau suprasti dėl begalinės pasikartojimų painiavos. Būtent todėl jis slepia daug dalykų, kurie neturėtų būti paslėpti: Vokietija, jį pasirašydama, praras teisę į nepriklausomą migracijos politiką.“

Kalbėdama dėl GMP atsiradimo aplinkybių Arbur pasakė, kad iniciatyva išplaukė iš 2015 metų Europos migracijos krizės ir JTO „susidarė įspūdis, kad vyriausybės negali kontroliuoti savo sienų.“

Stebina veiksmų sinchronizacija. Angela Merkel atidarė Europos sienas ordoms nelegalų, o jos tautietė, dirbanti JTO, nedelsiant sureagavo ir ėmė ruošti migracijos paktą, kad pribaigti Europą!

Arbur sako: „Iniciatyva tam išplaukė iš Europos 2015 metų krizės. Europa tada kreipėsi į JTO (gal alkoholikas Junkeris?) dėl migracijos srautų, kurie buvo chaotiški, nesutvarkyti, pavojingi. Todėl, kad jie sudarė įspūdį, kad vyriausybės negali kontroliuoti savo sienų.“

JTO paktas legitimizuoja Angelos Merkel nusikaltimą, kurį ji padarė atidarydama Šengeno zonos sienas ir sukeldama migracijos chaosą. Šitas migrantų įsiveržimas buvo gerai organizuotas. Merkel šio nusikaltimo prieš Europą yra viena iš dalyvių, o kita šio nusikaltimo dalyvė yra JTO atstovė Arbur, kuri be to JTO sprendžia ir seksualinių mažumų problemas.



ES su Sorošu už mūsų pinigus organizavo musulmonų invaziją į Europą!

Dabar aišku, iš kur nelegalūs migrantai gaudavo pinigus: Europos Sąjunga jiems siuntė apmokėtas debetines banko korteles! Migrantai pinigus sėmė iš debetinių MasterCard kortelių. Jiems nereikėjo dokumentų, asmens pažymėjimų. Vietoj vardo ant kortelių buvo atspausti ES ir UNHCR simboliai ir numeris.

Slovėnijos spaudoje buvo rašoma, kad dauguma nelegalų su naujais batais, naujais drabužiais, naujausiais smartfonais, turi šaltuosius ginklus, pas kai kuriuos atrandamos MasterCard kortelės. Vietos gyventojai jau senai praneša apie šių kortelių naudojimą. MasterCard 2016 metais pranešė, kad jie išleido apmokėtas debetines korteles, kad „suteikti pabėgėliams mobilumo, lankstumo ir orumo“.

MasterCard pranešime spaudai  buvo kalbama apie bendradarbiavimą su Džordžu Sorošu, siekiant „stimuliuoti ir pagreitinti ekonominį ir socialinį vystymąsi pažeidžiamų grupių pasaulyje, ypač pabėgėlių ir migrantų“. Pranešime pažymėta, kad Džordžas Sorošas skyrė 500 milijonų dolerių privačioms investicijoms, kurios padidins galimybes spręsti problemas, su kuriomis susiduria migrantai, įskaitant pabėgėlius, ir juos priimančios bendruomenės visame pasaulyje.

JAV prezidentas Donaldas Trampas pasakė, kad nelegalių migrantų karavanų organizatoriumi yra Džordžas Sorošas.

Dar 2015 metais Sorošas tokius migrantų karavanus organizavo į Europą, o kad musulmonai-grobikai vyktų į konkrečią šalį ir kuo greičiau, debetines korteles sponsoriai jiems pildydavo vis sekančioje pagal maršrutą šalyje. „Pabėgėliai“ buvo aprūpinti ir smartfonais su nurodytais kelionės maršrutais, kur saugu pereiti valstybės sienas, kur juos pasitiks Sorošo finansuojami NVO agentai.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą