2019-12-30

Paul Craig Roberts: Lytiniai iškrypėliai yra nauja amerikiečių privilegijuota klasė




Jungtinė Kristaus bažnyčia Ames mieste, Ajovos valstija, dėl nežinomų priežasčių iškabino LGBTQ vėliavą / vėliavą seksualinio iškrypimo. 30-metis lotynoamerikietis imigrantas ją nuėmė ir sudegino. Už šį „nusikaltimą“ jis buvo nuteistas 16 metų kalėti!


Reaguodamas į koledžo moksleivių ar provokatorių, deginusių JAV vėliavą per protestus prieš Vietnamo karą, JAV Kongresas 1968 m. priėmė Vėliavos įstatymą, leidžiantį įkalinti tuos, kurie degina arba išniekina JAV vėliavą, bet ne ilgiau kaip vieneriems metams. Kas nutiko Amerikai, kad seksualinio iškrypimo vėliavos sudeginimas tapo 16 kartų rimtesnis nusikaltimas, nei Amerikos vėliavos deginimas? Kaip tai gali būti, dar ir raudonoje valstijoje?




Beveik kiekvieną dieną skaitau, kad dar vienas žmogus buvo atleistas iš darbo, nes Twitteryje parašė, kad yra tik dvi lytys. Vienas iš pačių naujausių yra Maya Forstater atleidimas iš darbo Britanijoje, „labdaros organizacijos darbuotojos, kuri buvo atleista už įsitikinimą, kad yra dvi lytys ir lytis nepakeičiama“. Tai daugiau nei įsitikinimas. Tai fakto, tiesos tvirtinimas. Nėra jokių mokslinių įrodymų dėl trečiosios lyties, juo labiau šimtų lyčių, kurias paskelbė protiškai atsilikę žmonės, neturintys reikiamo intelekto arba protinių sugebėjimų. Hermafroditai laikomi anomalijomis, gamtos klaidomis. Kai įžymūs rašytojai ir garsūs aktoriai atėjo ginti Maya Forstater, jie buvo užtildyti daugybe nehumaniškų kaltinimų.


Vakarų pasaulis iškrypo iš kelio. Tai buvo visai neseniai, kai vyresnysis „Google“ inžinierius, baltasis vyriškis, buvo atleistas todėl, kad paskelbė Tviteryje ar el-laišką, kuriame pasakyta tiesa, kad vyrai ir moterys gerai mokosi skirtingų dalykų ir puikiai jaučiasi skirtingose ​​srityse.

Jo teiginys apie mokslinį faktą užgavo feminisčių, teigiančių, kad vyrų ir moterų sugebėjimai nesiskiria, jausmus. Šis tvirtinimas netaikomas vyrams, kurie nepasiekia rezultatų moteriškose srityse. Vyrai negali tvirtinti, kad jie ne taip puikiai pasižymi moteriškose srityse, nes yra diskriminuojami. Tvirtindamos, kad vyrai ir moterys visais atžvilgiais yra lygūs, feministės sugriovė moterų sportą. Vyrai dabar turi transgenderinę teisę savarankiškai paskelbti save  moterimis ir konkuruoti su moterimis sporte. Daugelis moterų sporto žvaigždžių, tokių kaip Maria Sharapova, laimėjusi penkis „Grand Slam“ titulus, užprotestavo šį absurdą ir buvo pasmerktos bei priverstos atsiprašyti dėl abejonių, kad vyrai iš tikrųjų yra moterys, nors pačios deklaruotos moterys turi varpas ir sėklides bei vyrų raumenų jėgą.

Kokia tai Vakarų visuomenė, kurioje visiškos kvailystės dominuoja prieš visus mokslo ir anatomijos faktus? Kaip tai įmanoma JAV, JK ir Europoje, kad netikima tuo, kad lytis nepriklauso nuo kūno anatomijos?

Žmonės, kurie yra tokie bepročiai, nenusipelno egzistencijos. Pabaiga artėja.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą