2019-12-28

Juodas islamo maras Afrikoje ir Europoje: 3 epizodai



Pradėsiu nuo islamo maro už Europos ribų, Nigerijoje, iš kurios daugiausia atvyksta nusikaltėlių į Europą. Čia kalėdų dieną Isis teroristai musulmonai nužudė 11 krikščionių.

Isis grupuotė Boko Haram Nigerijos šiaurėje terorizuoja krikščionių bendruomenę. Per Kalėdas Amag kanalu jie išplatino krikščionių žudynių video. Parodyti 11 klupančių vyrų su užrištomis akimis. Teroristas sako: „Mes atkeršijome už Al Bagdai. Mes juos užmušėme, kad atkeršyti už mūsų lyderių mirtį, tarp kurių Abu Bakr al-Baghdadi ir Abul Hasan Al Muhajir, iš Irako ir Sirijos.

Nigerijos kunigas Džozefas Fidelis pasakė, kad katalikų gyvenimas Nigerijoje darosi vis pavojingesnis, tačiau Europa ir Vakarai neteikia jiems paramos.




Paryžiaus priemiestyje nepilnametės prievartautojai šlovino Alachą ir filmavo video

„Štai žvėris, kuris išprievartavo nepilnametę šaukdamasis Alacho“, - tokiu pavadinimu Il Giornale vakar paskelbė straipsnį apie žvėrišką išprievartavimą Paryžiuje.

Išprievartavimas vyko gruodžio 19 dieną pietiniame Paryžiaus priemiestyje. Du šešiolikmečiai juodaodžiai afrikiečiai prievartavo nepilnametę merginą, o prievartos aktą filmavo ir įkėlė į Twitter. Jie ne kartą minėjo Alacho vardą, Koraną, Meką. Praeitą savaitę nusikaltėliai buvo sulaikyti. Tam pasitarnavo video. Vieno iš prievartautojų nuotrauka vakar pasirodė italų Il Giornale.


Paryžiaus priemiesčių moterys tapo čia viešpataujančio islamo aukomis

Il Giornale rašoma, kad Paryžiuje dominuoja islamistai, politinis islamas ir salafizmas. Moterys tampa čia priekabiavimų, represijų, išprievartavimų aukomis. Barai ir kavinės čia tik musulmonams vyrams. Paryžius tampa panašus į Saudo Arabiją. Čia viešpatauja šariatas ir politinis islamas.

Paryžiaus priemiesčiuose yra 75 mečetės ir apie 68% musulmonų tvirtina, kad religija yra svarbi jų kasdieninio gyvenimo dalis. Fundamentalizmą ir radikalizma, kaip ir likusioje Europoje, čia diegia Saudo Arabija ir Turkija. Jos stato mečetes, ruošia fundamentalistus ir radikalus imamus.

2017 metai prancūzai turėjo paskutinį šansą išgelbėti savo šalį nuo sunaikinimo, nerinkti buvusio Rotšildų banko darbuotojo Manuelio Makrono prezidentu, nes sparčiai auganti afrikiečių jaunimo masė dar nebuvo pasiekusi rinkimų amžiaus cenzo ribos ir nesudarė stiprių etninių rinkimų blokų. Šiuo šansu nebuvo pasinaudota.

Prancūzija miršta. Prancūzų genocido faktas yra slepiamas. Skirtingai nuo JAV, Prancūzijoje nėra jokių gyventojų surašymų pagal etninę gyventojų priklausomybę, todėl nėra tiksliai žinoma, koks Prancūzijoje yra imigrantų ir etninių prancūzų santykis.

2015 metais Prancūzijoje 40 procentų naujagimių buvo jau ne baltosios rasės ir jų skaičius nuolatos auga. Von Falko Baumgartner pamėgino įvertinti Prancūzijos gyventojų populiacijos negrizacijos laipsnį pasitelkdamas medicinos duomenis. Yra žinoma, kad juodaodžiai afrikiečiai serga pjautuvine anemija (siklemija). Prancūzijoje nuo 2000 metų vykdomi sisteminiai pjautuvinės anemijos tyrimai ir tai tapo šaltiniu, leidžiančiu kiekybiškai įvertinti ne baltųjų gyventojų populiacijos augimą Prancūzijoje.

Siklemija – yra šiandien labiausiai paplitusi paveldima liga Prancūzijoje. Ji išplito visų pirma dėl negroidinės rasės žmonių imigracijos. 2000 metais 19 procentų visų naujagimių turėjo siklemiją, 28,45% (2007), 31,5% (2010), 34,44% (2012), 35,7 % (2013), 37,2 % (2014), 38,85 % (2015). Absoliučiais skaičiais 20015 metais iš 761.841 naujagimių 295.951 turėjo siklemiją. Medicinos tyrimai parodė ir ligos geografinį paplitimą. 2015 metai 73,4 procentai visų naujagimių su siklemija gimė Didžiąjame Paryžiuje. Kas gali paprieštarauti šiam prancūzų genocido faktui?

Nuorodos:









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą