2019-12-26

Per Kūčias Niurnberge irakietis atbėgėlis nustūmė po metro traukiniu savo tautietį


Jeigu į namus įsileisi kelis milijonus bepročių – gyvensi dideliame beprotnamyje. Vokiečiai vis dar to nesupranta, nors kiekvieną dieną gauna skaudžias pamokas.

Vokietijoje beliko vos keli portalai, nemeluojantys apie įvykius, kuriuose įsivėlę Merkel svečiai „pabėgėliai“. Vienas iš tokių portalų yra Pi-news.

Tai štai, Pi-news pranešė, kad per Kūčias, Niurnberge metro U2 linijos stotyje 32-metis Irako pilietis 23:50 val. nustūmė po atvažiuojančiu traukiniu kitą irakietį (33 metų). Nustumtasis buvo vagono prispaustas. Ugniagesiai išlaisvino žmogų ir nuvežė į ligoninę. Žudikas buvo pagautas ir trečiadienį perduotas teisėjui. Policijai pagauti bėglį padėjo nuotraukos iš stotyje buvusių video kamerų. Nuotraukos buvo išsiuntinėtos į policininkų smartfonus. Įtariamąjį pagavo 0:30.

Pi-new rašoma, kad kiekviena tokio sunkaus ligonio slaugymo diena Vokietijai kainuos po 1.425 €, o per visą slaugymo laiką - apie 370000 eurų. Kultūrų praturtininimas kainuoja nepigiai, tik tai nelabai jaudina Vokietijos naikintoją Angelą Merkel ir jos šutvę.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą