2019-05-02

Aferistas ir vandalas Stanislovas Tomas sugalvojo pasipelnyti iš žydų



Tarptautinis aferistas ir vandalas Stanislovas Tomas, apvogęs pensininkus, sudaužęs generolo Vėtros paminklinę lentą, o po to pabėgęs iš Lietuvos nuo teisinio persekiojimo, sugalvojo naują nusikaltimą: apvogti žydus.

Jis pasiskelbė, niekieno neįgaliotas, kad atstovaus žydams reketuojant Lietuvos valstybę, su tikslu prisiteisti iš mūsų visų totalitarinių Vokietijos ir TSRS režimų valdymo laikais prarastą žydų turtą, kurio vertė, aferisto Tomo skaičiavimais, yra 25 milijardai aurų.

Artelės „Ragai ir kanopos“ aferos tęsiasi. Todėl manau, kad Lietuvos policijai pats laikas šį tarptautinį nusikaltėlį Stanislovą Tomą per Interpolo liniją susigrąžinti į Lietuvą ir čia nubausti už jau padarytus nusikaltimus ir už naują jo pradėtą nusikaltimą – tautinės neapykantos kurstymą tarp lietuvių ir žydų tautų.



Žydų turto klausimas Lenkijoje

Lenkijoje sociologiniai tyrimai parodė, kad lenkai būgštauja dėl žydų turto grąžinimo. Buvo klausiama ar žydų pretenzijos dėl turto restitucijos kelia grėsmę Lenkijos interesams? Daugiau negu trys ketvirtadaliai lenkų pareiškė susirūpinimą dėl žydų pretenzijų.

JAV ambasadorė Lenkijoje Georgette Mosbacher žydų turto restitucijos klausimu pasakė: Įstatymas 447 dėl žydų turto restitucijos Europos valstybėse po Antrojo pasaulinio karo bus naudojamas tiktai paruošimui vienkartinės ataskaitos šiuo klausimu.“

Ponia Mosbacher lenkus ramino, kad JAV prezidento Donaldo Trampo pasirašytas įstatymas 447 nereiškia kokių tai veiksmų. Jis „skirtas kaupti informaciją.“ „Tai ataskaita, kuri bus naudojama informavimui apie tai, ką šalys padarė dėl turto restitucijos. Nesako apie tai, ką reikia padaryti ir kas nepadaryta. Nekalba apie pinigus“, - pasakė JAV pasiuntinė.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą