2019-05-15

ES teismas draudžia deportuoti Sorošo atvežtus pabėgėlius nusikaltėlius



Gegužės 14 dieną Matteo Salvini FB parašė: „ES teismas neleidžia išsiųsti net nusikaltusių pabėgėlių, todėl svarbu pakeisti šią Europą. Saugumo dekrete bus dar griežtesnės taisyklės prieš kontrabandistus ir prekiautojus žmonėmis. Ir „Saugumo dekrete bis“ dar griežtesnės taisyklės prieš kontrabandistus ir prekiautojus.“

Šiuo metu net rimti nusikaltimai, kuriuos padaro nelegalūs migrantai, neleidžia juos deportuoti namo. Šias kliūtis formuoja ES teismas. Salvini nesiruošia paklusti ES galiojančiam barjerui.


Laikraštyje „Corriere Della Sera“ rašoma, kad „ES teismas Liuksemburge išplėtė pabėgėlio statuso suteikimo ribas“. Buvo svarstomos bylos dviejų afrikiečių kurie prašė prieglobsčio Belgijoje ir Čekijoje, bet iki tol jie jau buvo buvo padarę nusikaltimus. Teismas neleido šių nusikaltėlių deportuoti į kilmės šalis, nes namuose migrantai rizikuoja savo gyvybę, jiems gresia kankinimai. Salvini ruošiasi sustabdyti šiuos žaidimus su nusikaltėliais.

Salvini: „pakeisti ES“


Salvini nedelsiant pakomentavo ES teismo sprendimą: „Štai kodėl taip svarbu pakeisti šitą Europą, balsuojant už Lygą gegužės 26. Aš vis tiek nepersigalvosiu, ir tai nebus Įstatymas „asmenims, prašantiems prieglobsčio“, kurie prievartauja, vagia ir prekiauja narkotikai, visi sugrįžta į savo namus. Saugumo dekrete Bis normos dar griežtesnės kontrabandininkams ir prekiautojams žmonėmis“.


Italija sprendžia sutarčių su Afrikos šalimis klausimą, kurios atsisako priimti atgal savo sugrąžinamus piliečius. Numatomos ekonominis ir politinis spaudimas tokioms šalims. Jau keli metai tokiu keliu eina Izraelis, kuris iš šalies jau deportavo dešimtis tūkstančių afrikiečių.


Italija nutarė skirti pinigines baudas nelegalių imigrantų pervežėjams

Zerohedge portale rašoma, kad Italijos vicepremjeras Matteo Salvini ruošiasi priversti Džordžą Sorošą ir jo draugus iš nevyriausybinių organizacijų susimokėti už jų kenkėjišką veiklą. Numatoma, kad NVO privalės susimokėti už kiekvieną į Italijos teritoriją atvežtą nelegalą po 5500 eurų baudą.

Tarp žmonių kontrabanda užsiimančių organizacijų minimos šios Sorošo finansuojamos NVO: Avaaz, Oxfam, Amnesty International, Human Rights Watch ir kitos. Šios organizacijos kontrabanda į Italiją nuo atvežė 700 000 nelegalų. Pirmą žmonių kontrabandos organizaciją “Carta di Roma" buvo įkurta 2008 metais. Matomai Sorošas jau tada žinojo, kas po 3 metų įvyks Libijoje ir tam ruošėsi.
Jeigu pastaruosius tris metus baudos būtų skaičiuojamos pagal šią Salvini direktyvą, kontrabandistų organizacija „Gydytojai be sienų“, kuri atvežė į Italiją 80000 nelegalų, turėtų į šalies biudžetą sumokėti 440 milijonų eurų.

NVO laivas Sea-Watch 3 šiuo metu kerta Viduržemio jūrą ir vyksta Libijos kryptimi.
„Jiems geriau apie tai negalvoti, kad priimti į laivą migrantus“, - pasakė Salvini.
- Mes juos sustabdysime bet kokiu atveju“.

„Išgelbėsime Europą arba mūsų vaikai gyvens islamo valstybėje“, - pasakė Salvini.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą