2019-05-18

Trampas nenori kvailų imigrantų, o Briuselis iš Afrikos veža beraščius



Gegužės 16 dieną Donaldas Trampas pareiškė žurnalistams, kad reikia padidinti aukštos kvalifikacijos darbuotojų imigraciją. Jis ketina padidinti kvalifikuotų atvykėlių skaičių nuo 12 iki 57 procentų ir siekti Kanados rodiklio – 70 procentų.

Trampo nuomone, leidimą gyventi šiuo metu gauna ne specialistai, o tie, kurie JAV turi giminių.

Taip pat JAV prezidentas planuoja nutraukti išdavimą žalių-kortų užsieniečiams. Tokių kiekvienais metais atvyksta 55 tūkstančiai.

Trampo pasakė: „Jei mes priimsime siūlomą planą, jis taps Amerikos pasididžiavimu ir viso šiuolaikinio pasaulio pavydo objektu. Loterija ir pasirinkimas atsitiktinių žmonių prieštarauja amerikietiškoms vertybėms ir apriboja patekimą tų imigrantų, kurie gali pasiūlyti Amerikai tikrai kažką vertingo. Daugumas šalių, tarp jų Kanada, turi programas, skirtas pritraukti aukštos kvalifikacijos žmones. JAV tokios neturi. Veikianti pas mus sistema neleidžia skirti prioritetą gydytojams, mokslininkams, studentams, kurie baigė su pagyrimu geriausius pasaulio universitetus. Mes užsiimam genijų diskriminacija, mes varžome talentų teises. Ir mes daugiau to nedarysime, jei mūsų planą patvirtins. O mes tikimės, kad jų priims kaip galima greičiau“.

„Nauja migracijos sistema pavadinta Build America – ji yra balų sistema, kuri įvertina migranto sugebėjimus, žinias ir įgūdžius, o taip pat materialinę būklę“, - pasakė Trampas ir pažymėjo, kad atvykėliai be to turės laikyti anglų kalbos testą.


ES eina debilizacijos keliu

Europa nevykdo jokios imigrantų atrankos. Buvo sukurtas mitas apie „pabėgėlius“ ir Europa buvo užtvindyta milijonais protiškais neišsivysčiusių žmonių. Pagrindinis ES debilizacijos šaltinis yra Afrika.

Yra apskaičiuota, kad vidutinės afrikiečio smegenys sveria 1 kg., o europiečio 1,350 kg. Tai nereiškia, kad tarp juodaodžių afrikiečių negali atsirasti genijų, tiesiog jų atsiradimo tikimybė yra maža.

Per 50 metų Afrikos gyventojų skaičius išaugo nuo 0,3 iki 1,2 milijardo. Iki 2050 metų Afrikoje gyvens 2,5 milijardai protiškai atsilikusių žmonių. Niekas nežino, kaip spręsti šią problemą. Baisiausia tai, kad šitie protiškai atsilikę, neišaugantys iš 9-12 metų baltaodžio vaiko protinio išsivystymo žmonės Sorošo finansuojamų NVO yra vežami į Europą. Čia jie užsiima narkotikų ir kontrafaktų prekyba, prostitucija, vagystėmis, plėšimais ir moterų prievartavimu.

Aleksandras Gauland, AfD frakcijos Bundestage pirmininkas, kalbėdamas apie Globalų migracijos paktą pasakė: „Afrikoje kas 18 dienų gimsta 1,5 milijonai žmonių, kurie nori migruoti į Vokietiją.
„Didžioji dalis dabartinių imigrantų priklauso pirminių ar antrinių analfabetų kategorijai. 70% imigrantų atsisako mokytis.“

DNR dvigubos spiralės atradėjo James Watson dėl Afrikos ateities pasakė, kad yra „giliai prislėgtas dėl Afrikos perspektyvų“, nes „visa mūsų socialinė politika remiasi tuo, kad jų intelektas nesiskiria nuo mūsiškio, tuo tarpu visi tyrimai rodo, kad iš tikrųjų tai yra ne taip“, „tie, kam teko turėti reikalų su juodaodžiais darbuotojais, įsitikina, kad tai neteisybė“. „Mes neturime tvirto pagrindo laukti, kad paaiškėtų, kad intelektualiniai žmonių gabumai, geografiškai atskirtų evoliucijos procese, vystytųsi visiškai vienodai. Mūsų noro suteikti visiems lygius proto gebėjimus, kaip kažkokį tai žmonijos paveldą, nepakanka tam, kad taip ir būtų“.

Dr. Viktor Heese prognozuoja, kad, jei „populistai pralaimės“, artimiausiu metu Vakarų Europa „be mūšio“ gaus 100 milijonų juodų afrikiečių. Kadangi „rytų europiečiai tame nedalyvaus, vakarai gaus 25 procentų praturtinimą.“

Heese į Afrikos problemą žvelgia labai pesimistiškai. Jis mano, kad jau šiandien iš Juodosios Afrikos kyla reali grėsmė Europos gyventojams. Jos ekonomikos vystymasis dešimtmečių bėgyje atsilieka nuo demografinio sprogimo. Vienintelė išeitis – eksportas gyventojų pertekliaus. Paskutinės apklausos duomenimis, 40 procentų afrikiečių ketina emigruoti.

Nuorodos:











Komentarų nėra:

Rašyti komentarą