2019-05-14

Sekmadienį paaiškėjo: penkis metus valgysime mėšlą, tik neaišku iš kurios krūvos. Europoje ne visi mėgsta tokį meniu


Liko Gitanas ir Ingrida. Fantastinis meniu: du vienodo dydžio mėšlo gabalai. Kuri beišrinktum – skonis vienodas ir kvapas vienodas: globalizmo, homoseksualizmo ir Lietuvos naikinimo.

Kuo jie skiriasi? Ingrida – nuostabiu troglodito „šokiu“, tokiu panašiu į Terezos May, o Gitanas zoofilija – labai mėgsta nešioti su savim šunį ir jį bučiuoti... Tai darydamas, akimirkai paleidžia žmonos ranką, kurios šiaip niekada nepaleidžia, lygiai kaip Emanuelis Makronas. Kai juodu dirbo bankuose už žmonų rankų nesilaikydavo, tarytum. Gal bijo pargriūti?

O ką matome aplink išprotėjusią ir suicidaline šizofreniją sergančią Lietuvą? Ogi visai išmintingus vengrus, lenkus, italus, prancūzus ir t.t.




Italija. Artėjant Europos parlamento (EP) rinkimams Matteo Salvini vadovaujama „Lyga“ turi 30 procentų rinkėjų palaikymą. Tai populiariausia partija Europoje. Tokį stebėtiną populiarumą partija pasiekė kovodama su korupcija, nusikalstamumu ir imigracija iš Afrikos.


Prancūzija. Ipsos apklausos parodė, kad Main Le Pen judėjimą „Front national“ palaiko 22 procentai rinkėjų, o Prezidento Emanuelio Makrono partiją „La Republique En Marche Marche“ - 21,5 procentui. Le Pen siūlo Makronui trauktis iš prezidento posto, jei jo partija EP rinkimuose pralaimės.



Vengrija. Vakar Vašingtone įvyko JAV prezidento Donaldo Trampo ir Vengrijos premjero Viktoro Orbano susitikimas. Orbanas po susitikimo pasakė: „Mes laimingi, kad kartu su JAV kovojame prieš nelegalią imigraciją ir terorizmą, giname krikščionių bendruomenes“. Trampas padėkojo Orbanui už nuveiktą darbą. „Orbanas padarė didelį darbą“, - pasakė Donaldas Trampas.


Lenkija. Valdančiosios Lenkijos partijos „Tvarka ir teisingumas“ pirmininkas Jaroslavas Kačinskis gegužės 13 dieną Vroclavo radijui pasakė, kad „rinkimai į Europos Parlamentą bus kitokie, negu anksčiau“, „tai bus ginčas dėl Europos ateities.“

„Atrodo, kad po šių EP rinkimų viskas bus truputį kitaip sutvarkyta, negu anksčiau“, - pasakė Kačinskis. Be to jis pažymėjo, kad žydų turto restitucijos klausimas yra išspręstas. „Nieko nemokėsime, nes tam nėra teisinių ir moralinių pagrindų“, - pažymėjo Jaroslavas Kačinskis.

Lietuva. Prof. Vytautas Radžvilas apie būsimus EP rinkimus pasakė:



Nuorodos:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą