2019-05-06

Katalikų bažnyčia kapituliuoja prieš homoseksualizmo ideologiją



Turino vyskupija „perrašo“ Katekizmą ir pritaiko jį pagal homoseksualistų poreikius. Prabėgus 150 metų nuo Romos užgrobimo, naujas Romos bažnyčios šturmas pradedamas nuo Turino, rašoma italų dienraštyje Il Giornale. Kalbama apie bažnyčios vykdomą vienalyčių santykių įteisinimą, Katekizmo pakeitimą, kas turės toli einančias už seksualinės sferos pasekmes.

Balandžio pabaigoje Turino vyskupija organizavo gėjų vienuolyną. Tai iš pagrindų kertasi su žmogaus sukūrimo doktrina ir egzistavimu natūralios tvarkos, kurią sukūrė Dievas. Kertamas vienas iš pagrindinių tikėjimo stulpų.

Turino vyskupija praktiškai perrašė Katekizmą. Pasidavė tarptautinių iškrypėlių organizacijų spaudimui. Kardinolas Jozefas Racingeris dar 1986 metais rašė: „Šiandien vis daugiau žmonių, net bažnyčios viduje, daro milžinišką spaudimą, kad priimti homoseksualistų reikalavimus, tarytum tai būtų ne iškrypimas, ir įteisinti homoseksualizmo aktus“. Racingeris kvietė visus katalikų bažnyčios vyskupus, „padaryti taip, kad jų ganomieji nebūtų klaidinami tokios nuomonės, kuri yra diametraliai priešinga bažnyčios mokymui.

Turinas nutarė kitaip. Dar pernai apie bręstantį perversmą vienuolyne buvo žinoma, bet Archivyskupas Cesare Nosiglia užblokavo šią iniciatyvą. Šį kartą archivyskupas Nosiglia buvo kurčias, jis net neteisino to, kas įvyko.



Blogis Turino vyskupijoje subrendo ne per vienerius metus, o vyskupija žinojo, kad gali remtis plačia pagalba iš užsienio. Keli Vokietijos ir Austrijos vyskupai, pavyzdžiui, laimina homoseksualistų santuokas.

Vasario mėnesį pasirodė sociologo Frederiko Martelio knyga „Sodomas“, kurioje jis tvirtina: „Vatikane 80% šventikų – homoseksualistai.“ „Vatikanas, - rašo Martelio, - tai viena iš pačių didžiausių homoseksualistų bendruomenių pasaulyje“.

Knygoje atpasakojamos pačios skandalingiausios istorijos, vykusios Vatikane. Viena iš jų liečia Kolumbijos kardinolą Alfonso Lopesą Truchiljo, buvusį popiežiaus Šeimos reikalų tarybos prezidentą. Pozicionuodamas save kaip gynėją bažnyčios doktrinos dėl kontracepcijos, tuo pačiu metu jis buvo praktikuojantis homoseksualistas ir turėjo slaptą butą, kuriame gyveno prostitutės. Autoriaus nuomone, Popiežius Benediktas XVI (Jozefas Racingeris), giliai suprato milžinišką mastą katalikų bažnyčios sugedimo, jo ryšį su pedofilija ir homoseksualizmu.

Būtent Martelis balandžio pradžioje informavo visuomenę, kad popiežius Pranciškus suplanavo Vatikane susitikimą su tarptautine LGBT delegacija ir ketino pasakyti „istorinę“ kalbą. Paskutiniu momentu, susitikimas buvo atšauktas, bet LGBT delegacija galėjo susitikti su Vatikano valstybės sekretoriumi, kardinolu Pietro Parolin.

Il Giornale nuomone, didžiausią įtaką bažnyčiai daro agresyvi homoseksualizmo propaganda šalyje.
Tokios agresyvios propagandos banga numatoma gegužę per pasaulinę kovos su homo ir transfobija. Šie renginiai numatomi visoje Italijoje.

Reikia pastebėti, kad katalikų bažnyčios moralinis kritimas tapo fataliniu prie bažnyčios vairo stojus popiežiui Pranciškui, dar vadinamam „musulmonų popiežiumi“, dėl nesibaigiančios jo vykdomos imigracijos propagandos.

Benediktas XVI ( popiežius 2005 – 2013 metais) tikinčiųjų atmintyje liko nesutaikomu kovotoju su kunigais iškrypėliais. Manoma, kad viena iš jo atsistatydinimo priežasčių buvo siekis atkreipti pasaulio visuomenės žvilgsnį į šia problemą. 

1986 metais kardinolas Jozefas Racingeris, būdamas „Tikėjimo doktrinos kongregacijos (seniau „Šventosios inkvizicijos“) vadovu paskelbė viešą pareiškimą, kuriame pasmerkė homoseksualizmą ir vienalytes santuokas. „Homoseksualizmas – tai iškrypimas“, - pasakė jis.

2004 metais, būdamas Kardinolų kolegijos dekanu, jis savo viešame pareiškime sakė: „Reikia išvalyti bažnyčią nuo homoseksualistų. Tiktai ryžtinga konservatyvi krikščioniška politika sugebės sustabdyti Bažnyčios ir krikščionių gyventojų degradaciją. Kitaip galas“. 

2008 metais, Kalėdų išvakarėse, kasmetinėje kalboje aukščiausiems dvasininkams Benediktas VI vėl palietė homoseksualizmo temą. „Per daug didelis pavojus iš homoseksualistų kyla Europos gyventojams ir visai planetai“, - pasakė pontifikas. Gėjų puolimą jis sulygino su „pavojingu klimato pokyčiu ir tropinių miškų sunaikinimu“. 

Pranciškaus veikla tapo diametraliai priešinga. Pranciškus pasakė, kad su gėjais, net jei jie ir šventikai, nereikia kovoti. Juos reikia mylėti ir priimti tokius, kokie jie yra!

Frederiko Martelio knyga „Sodomas“ kaip tik ir atspindi popiežiaus Pranciškaus veiklos rezultatus.

Nuorodos:








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą