2019-05-02

Lemtingas pasirinkimas: su Juozaičiu į ateitį, ar su Nausėda pražūtį



Europoje susiformavo ryškus dipolis, du skirtingų fizikinių krūvių laukai: vienas – su pliuso ženklu, kitas – su minuso.

Pliuso poliui atstovauja Matteo Salvini, Viktoras Orbanas, kiti V4 šalių vadovai. Jie įrodė darbais savo sugebėjimą tvarkyti ekonomiką, remti šeimas, pažaboti nekontroliuojamą arabų ir Juodosios Afrikos gyventojų invaziją į Europą.

Turime ir minuso polių: Junkerį, Makroną, Merkel. Tai Europos naikinimo polius. Jų darbus visi žinome: dykaduoniais imigrantais užtvindyta Europa, ekonomikos stagnacija, finansų krizė, neigiamos palūkanos, sudeginta Paryžiaus Dievo motinos katedra, po tūkstantį per metus išniekintų bažnyčių, nesibaigiančios „geltonųjų liemenių“ demonstracijos, didėjantis europiečių skurdas, teroro aktai ir moterų išprievartavimų epidemija.

Apie alkoholiką ir degradantą Junkerį sunku net kalbėti. Jo pirmininkavimas EK paženklintas neteisėtu 2 milijonų debetinių kortelių už 1,6 milijardus eurų išdalinimu į ES besiveržiantiems nelegalams, taigi šio antplūdžio tiesioginis paruošimas. Jis yra ES degradacijos simbolis.


Jeigu pliuso polių rinko žmonės, tai minusas yra tarptautinio finansinio kapitalo atrinktos marionetės. Angela Merkel – Bnai Brith laureatė, Makronas – Rotšildų banko klerkas, Junkeris – finansinių spekuliantų ofšoro Liuksemburgo pastumdėlis.

Teigiamame poliuje Lietuvoje mes turime vienintelį kandidatą į prezidento postą – dr.Arvydą Juozaitį. Su juo nebus gėda sutikti 20 metų stojimo į ES sukaktį, nes greta jo ant pakylos nestovės buvę komunistai ir KGB agentai. Su juo Lietuva eis Europos keliu kartu su Salvini, Orbanu, V4 vadovais. Lietuva eis Tautų Europos keliu į ateitį, o ne į sunaikinimą satanistų valdomoje ES imperijoje.

Užsienio bankai jau dveji metai taško milžiniškus pinigus, kad prastumti savo klerką Nausėdą į Lietuvos prezidento postą. Aiški jų motyvacija. Jie ir toliau nori valdyti jų monopolizuotą Lietuvos finansų sektorių, plėšti mūsų valstybę, gyventojus, naikinti smulkų ir vidutinį verslą, vyti lietuvius į užsienį, o į jų vietą vežti vergus iš Afrikos ir Azijos.

Aš balsuosiu už Juozaitį, nes aš už Tautų Europą, aš už lietuvių tautą, jos ateitį!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą