2019-05-19

Eurovizijos išsigimimas. Kodėl žydai pirmauja diegiant lytinius iškrypimus?



Eurovizija virto ne dainų festivaliu, o tikru Dievo jau kartą sunaikintu Sodomu. Šis Eurovizijos virsmas prasidėjo nuo žydo Dana International (Sharon Cohen) 1998 m. pergalės Eurovizijoje. Šaronas-Dana buvo nuolatos rodomas ir šių metų sodomo festivalyje Tel Avive. Priminsiu, kad pavardė Cohen, arba Koenas, reiškia, kad žmogus priklauso šventikų Koenų kastai, tai yra aukščiausios prabės žydams-žyniams. Būtent jie atstatytoje Šventykloje turės Jahvei aukoti raudoną karvę.

2014 metais iškrypėlišką Euroviziją laimėjo Austrijos žydas Thomas Neuwirth – barzdota mergelė Končita Vurst (dešra), dešrų fabrikantų sūnus, po pasirodymo ženkliai padidinęs tėvo gaminamų dešrų pardavimą.

2019 metų Tel Avive vykusiame Eurovizijos konkurse pirmoji vieta ir vėl buvo paskirta, mano nuomone, ne už išskirtinę dainą, o už „sunkią“ seksualinės mažumos atstovo vaikystę. Manau, kad tai gausios Olandijos žydų bendruomenės atstovas.


Kodėl žydai pirmauja diegiant lytinius iškrypimus?

Rusų rašytojas Antonas Blaginas apie žydų homoseksualizmą yra paskelbęs straipsnį „Kodėl, kur žydai – ten iškrypimai ir pederastija“.



Autorius rašo: „Atrodytų, kokiu būdu šis „žmogaus lytinės veiklos iškrypimas“ gali veikti į jo smegenis, į jo mąstymo pobūdį? Kodėl šis lytinės funkcijos iškrypimas padaro žmogų pederastu ne tik lovoje, bet ir scenoje, (jeigu jis artistas), o taip pat politikoje, (jeigu jis deputatas ar narys ar lyderis kokos nors partijos)?! Akivaizdu, viena su kitu tampriai surišta!

Yra ir dar viena priežastis šio glaudaus tarpusavio ryšio. Dar TSRS laikais būtent žydai organizavo „žydrą lobį“ ir paskelbė šūkį: „kad šiame gyvenime sulaukti sėkmės, reikia būti arba žydu, arba pederastu!“

Dėka aktyvios veiklos žydiško „žydrojo lobi“ skaičius gėjų (pederastų) visame pasaulyje (tame skaičiuje ir Rusijoje) ėmė augti pastarąjį dešimtmetį taip sparčiai, kad buvęs Romos Popiežius Benediktas XVI buvo priverstas savo kasmetėje kalboje tiesiog skambinti pavojaus varpu! (…) Benediktas XVI pasakė: „Per daug didelis pavojus iš pederastų Europos ir visos planetos gyventojams“ (…) palygino su „pavojingu klimato pasikeitimu ir tropinių miškų išnykimu.“ (…) A.Blagino nuomone, Toroje įtvirtinta nuosta žydams užvaldyti visą pasaulį, žydų pradėta realizuoti organizuojant karus XX amžiuje ir nukreipiant tautas degeneracijos keliu, tame skaičiuje ir per iškrypimus.

Blaginas rašo: „Dėl pirmojo tautų sunaikinimo kelio yra labai tikslus išsireiškimas vokiečių mokslininko Vernerio Zombarto, mirusio 1941 metų gegužės 18 dieną: „Karai – tai žydų derliaus nuėmimas“.


Amerikiečių žydo-masonas Gari Trumenas, būsimas 33-čias JAV prezidentas, tai patvirtino: „Jeigu mes pamatysim, kad laimi Vokietija, tai mes turime padėti Rusijai, o jeigu ims išlošinėti Rusija, tai mums reikia padėti Vokietijai, ir tokiu būdu, tegul jie nužudo kaip galima daugiau...“

Kitas naikinimas, Blagino nuomone, vyksta degradacijos ir degeneracijos pagalba. Rašytojas pažymi, kad „per antrą galą“ vyksta priėmimas į masonus.

Buvęs ilgametis Charkovo miesto žydų liberalios bendruomenės vadovas Eduardas Hodos supažindino visuomenę su galingiausios žydų-chasidų sektos Chabad-Liubavič užkulisiais. Chodos žodžiais, homoseksualizmas – Chabad-Liubavič sektos privalomas ritualas.


Rusijos Dūmos deputatas Vitalijus Milonovas apie „Eurovizijos“ konkursą Tel Avive pasakė, kad jis pasaulyje tapo pajuokos objektu. Deputatas rekomendavo žiūrėti laidą „Gyvūnų pasaulyje“ vietoj šio konkurso. „Ši šventė tapo pasaulyje pajuokos objektu todėl, kad mums nuolatos rodo besibučiuojančius iškrypėlius.“

Milonovas pasakė, kad nepajėgia stebėti „dainas ir šokius“ vienoje valstybės pusėje, kada kitoje šalies pusėje vyksta ginkluotas konfliktas, kurio aukomis yra nekalti piliečiai.


Izraeliečiams deputatas taip pat pasiūlė prisiminti Sodomą ir Gomorą, kurie nukentėjo už tas pačias nuodėmes. „Visi tikintieji žydai turi smerkti propagandą nuodėmių, sunaikinusių du žydų senovės miestus“, - pasakė parlamentaras.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą