2019-05-14

Lenkijos vyriausybė griežtina bausmes už pedofiliją (video)



Praėjus trims dienoms nuo Tomašo Sekielskio filmo „Tiktai niekam nesakyk“ Lenkijos valdžia nutarė griežtinti bausmes už pedofiliją.

Lenkijos premjeras Mateušas Moravieckis ir justicijos ministras Zbignievas Ziobro pareiškė, kad ruošiamasi sugriežtinti bausmes už sunkius nusikaltimus, tarp jų ir pedofiliją. Vyriausybė gegužės 14 dieną svarstė šį klausimą pasitarime.



Vyriausybė siūlo padidinti bausmes pedofilams nuo 3-15 metų iki 5-30 metų. Aukų amžių numatoma padidinti nuo 15 iki 16 metų.

Premjeras priminė, kad vyriausybė sukūrė pedofilų rejestrą.



Filmo autorius Tomašas Sekielskio sako: „Aš visada apeidavau kunigų pedofilijos temą, kad atsitiktinai neįžeisti kieno nors jausmų, bet ne šį kartą“. Lenkijoje filmas sukėlė tikrą audrą. Per pirmas tris dienas filmą pamatė 8 milijonai žiūrovų.

Valdančioji partija „Tvarka ir teisingumas“ yra krikščioniška, puoselėjanti tradicines vertybes. Liberalai šį filmą pabandė panaudoti savo priešrinkiminėje kompanijoje į Europos Parlamentą. Todėl šios dienos pareiškimas, kad bausmės už pedofiliją bus sugriežtintos, atima iš liberalų jų kortas.

Labai keista, kai liberalai, kurie skatina visus įmanomus lytinius iškrypimus, piktinasi kunigų pedofilija. Jiems tik džiaugtis dėl to, kad kunigų tarpe yra pedofilų, kaip jie džiaugiasi, kai Romos popiežius Pranciškus Vatikane priiminėja LGBT delegacijas, aiškina, kad jis negali smerkti sodomijos, buvo pasikabinęs LGBT spalvų kryžių!





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą