2019-05-05

Breitbart: „Tai, ką daro Facebook, yra fašizmas“


JAV prezidentas Donaldas Trampas savo Twitter paskelbė portalo Breitbart antraštę apie Facebook juodąjį sąrašą užblokuotų žymių konservatorių, įskaitant Paul Joseph Watson and Laura Loomer. Breitbart viliasi, kad prezidentas rimtai vertins šią problemą, „nes iš Silikono slėnio kylanti cenzūra yra viena iš pačių didžiausių grėsmių vakarų civilizacijai šiandieniniame pasaulyje.“

Yra ir kitos grėsmės: fundamentalusis islamas, Kinija, EKO-fašizmas, neomarksizmas ir pan. Silikono cenzūra pavojinga tuo, kad vyksta šiandien, yra reali, ir neleidžia pasisakyti prieš ją.



Kaip galima spręsti problemą moterų prievartautojų gaujų, bažnyčių išniekinimo, teroristinių suokalbių, į Europą sugrįžtančių islamo teroristų problemą, jei kiekvieną kartą, kai kas nors bando ją aptarti socialiniame tinkle, Silikono slėnis juos uždaro dėl rasizmo ir islamofobijos?

Kaip galima kovoti su Antifa banditais, ir į juos panašiais, jei Silikono slėnis leidžia jiems laisvai veikti, skleisti savo neapykantą, uždraudžia visus jų priešininkus?

Breitbart mano, kad prezidentas Trampas privalo apsaugoti piliečių interesus, kad šie turėti vietą keistis ir konservatyviomis mintimis, pokštais, memais ir pan., reikšti nuomonę tiems, kurie nepritaria identiteto naikinimo politikai, postmodernizmui ir kultūriniam marksizmui.

„Tai, ką daro Facebook, yra fašizmas“, - rašoma Breitbart. Jis piktnaudžiauja savo išimtine globalia valdžia daugiau negu milijardui žmonių, primeta jiems naują totalitarinę tvarką. Visa tai Facebook pateisina meluodamas, kad gina pasaulį nuo „neapykantos“ ir „prievartos“. Bet šiandien prievartą ir neapykantą kelia agresyvūs, radikalūs kairieji, o ne dešinieji. Breitbart mano, kad Facebook keršija Trampui už pergalę rinkimuose, kuriai pasiekti jis plačiai naudojo socialinius tinklus.

Facebook nedaro nieko reikšmingo, kad sustabdyti neapykantą ir prievartą. „Neapykanta“ - terminas toks neapibrėžtas, taip priklausomas nuo pasaulėžiūros ir tiek pažemintas rėksmingų progresistų, kad jo negalima protingai panaudoti kaip kokį tai objektyvų kriterijų formuojant cenzūros politiką, pažymi Braitbart. Socialinių tinklų gigantai kasa sau kapus. Jie slopina pačius svarbiausius mūsų laiko balsus. Visą eilę konservatyvių politikų Facebook ir Instagram užblokavo apie tai iš anksto pranešę verslo partneriams – globalistinėms MIP.

Konservatoriai buvo pavadinti „pavojingomis asmenybėmis“. Tokia „pavojinga asmenybe“ Lietuvoje FB buvo kuriam laikui padarytas prof.Vytautas Radžvilas, kurį FB ėmė blokuoti net jo iškėlimo kandidatu į Europos Parlamento narius stadijoje. Plačiau apie tai portalo Alkas straipsnyje „Feisbukas“ uždraudė kviesti pasirašyti už V.Radžvilo komitetą.“ Tai akivaizdus FB politinio teroro ir fašizmo pavyzdys!



FB aukomis pastarosiomis dienomis tapo Paul Joseph Watson ir Milo Yiannopoulos, Laura Loomer, Alex Jones, Tommy Robinson ir kiti.


Cukerbergo tautiečių reakcija užsienyje

Rusijos žydiška spauda pritaria Facebook. Portalas jewish.ru straipsnyje „Feisbook blokuoja odiozinių antisemitų puslapius“ nurodo, kad FB užblokavo paskyras „buvusio Ku-kluks-klanininko Deivido Diuko, anisemitinio lyderio radikalios organizacijos „Islamo nacijos“ Lui Farracho, „žydų suokalbio“ teoretiko Alekso Džonso ir daugelio kitų veikėjų-nacionalistų.“ Cituojams Jerusalem Post, kuris pažymėjo, kad „draudimas apima jų asmeninius ir profesionalius puslapius, o taip pat daugelį juos palaikančių puslapių. Į uždraustą sąrašą patenka kiekvienas, kas platina grasinimus, neapykantos pasisakymus ar ideologiją.“ Paskyrų blokavimą palaikančių žydų aktyvistų nuomone, tokia politika „padės apriboti platinimą fanatizmo ir ekstremizmo idėjų.“

Žydiško kapitalo rusų portalas Rambler rašo, kad „Facebook ir Instagram vadovybė priėmė sprendimą dėl blokavimo paskyrų kai kurių žurnalistų ir visuomenės veikėjų, kurie pasisakė palaikydami konspirologines teorijas ir turėjo ryšių su dešiniosiomis jėgomis ir radikalais.“

Kaip pavyzdys yra nurodomas Aleks Džons (Alex Jones) kaltinamas už teigimą, kad 2001 rugsėjo 11 teroro aktą organizavo JAV valdžia. Rambler teigia, kad Džonsas buvo ne kartą kaltinamas platinimu konspirologinių teorijų InfoWars puslapyje.

Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą