2017-02-11

Arabiški Ostapai Benderiai nebaudžiami apvaginėja Vokietiją


Merkel valdančioji liberalų-ortodoksų vyriausybė sukūrė tokias rojau sąlygas į šalį nekontroliuojamai atvykstantiems „pabėgėliams“, kad jie dabar gali čia apvaginėti vokiečių mokesčių mokėtojus registruodamiesi pabėgėliais dešimtis kartų vis kitomis išgalvotomis pavardėmis ir gaudami dešimtis išmokų. Šie faktai buvo daugybę kartų aprašyti vokiškoje spaudoje. Apsukraus sudaniečio Al Haj O istorija, pagaliau, vasario pradžioje buvo svarstoma Vokietijos teisme. Šis aferistas - „pabėgėlis“ sugebėjo iš priplaukusios Vokietijos valdžios pavogti 21702 eurus.

Visa tai nutiko Žemutinės Saksonijos žemėje, kuri dėl „pabėgėlių“- aferistų ir kvailos valdžios prarado mažiausiai penkis milijonus eurų. Būtent į šią žemę 2014 metų birželio mėnesį atvyko 25 metų amžiaus sudaniškas Ostapas Benderis pavarde Al Haj O. Didysis machinatorius greitai perprato, kad vokiška valdžia patikli ir kvaila, todėl ėmė keliauti iš miesto į miestą ir kiekviename iš jų registruotis vis nauja pavarde, žinoma, kiekvieną kartą vis pasiimdamas pabėgėliams skirtas išmokas - po 330 eurų.

Pirmomis vasario dienomis vokiečiams pagaliau pavyko atitempti sudanietį į teismą. Paaiškėjo, kad šis aferistas nuo jo atvykimo dienos 2014 birželį iki 2016 metų rugpjūčio septynis kartus registravosi įvairiuose Žemutinės Saksonijos miestuose ir komunose vis kita pavarde. Vieną kartą jis buvo Ali Adam ir gavo 4194 eurus, kitą - Osman Ibrahim ir gavo 4007 eurus, trečią – Hasan Adam ir gavo 3165 eurus ir t.t. Sudaniško Ostapo Benderio gastrolės tęsėsi, kol aštuntą kartą bandantį registruotis Braunšvaige aferistą demaskavo įžvalgi tarnautoja, kuri apie jį ir pranešė policijai. Sukčių tada pasodino penkiems mėnesiams į cypę. Teisme jo advokatas pasakė, kad sudanietis „tiesiog pasinaudojo problemomis valstybės socialinėje sistemoje“, o tai „buvo pakankamai lengva padaryti.“

Vasario 6 dieną teismas perskaitė nuosprendį sukčiui: metai ir devyni mėnesiai lygtinai. Jis ir toliau galės prašyti prieglobsčio ir džiaugtis „demokratija“, kurią Merkel liberalų ortodoksų chunta sukūrė aferistams-„pabėgėliams“, sąžiningai dirbančių vokiečių sąskaita.

Vokiečių advokatų sąjunga (DAV) pažymėjo, kad VFR įstatymai dėl teisės į prieglobstį „nenumato sankcijų dėl tokio pobūdžio nusikaltimų“.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą