2017-02-11

Įminta lėktuvnešio „Admirolas Kuzncovas“ dūmų paslaptis – kūreno rublių kupiūromis


Izraelio portalas 9tv skaitytojus informuoja, kad pagaliau pavyko išsiaiškinti iš rusų lėktuvnešio „Admirolas Kuznecovas“ rūkstančių juodų dūmų fenomeną. Manoma, kad taip rūksta sudeginti rubliai.

9tv rašoma: „Viso keli mėnesiai gėdos, ir RF biudžetas „sublogo“ 7,5-10 milijardais rublių. Būtent tiek kainavo Rusijos mokesčių mokėtojams lėktuvnešio „Admirolas Kuznecovas“ ir jį lydinčių laivų žygis į Siriją. Manoma, kad karinės galios demonstracijos kaina gali būti dar didesnė, nes juose neatspindėta povandeninio laivyno operacijų ir lydinčių laivų ginkluotės kaina.

Mums, žinoma, nevertėtų juoktis iš rusų. Pamenate, kaip viena išprotėjusi konservatorė (kas galėtų tai paneigti?), tuometinė Krašto apsaugos ministrė, girdavosi apie ąžuolų sodinimą Afganistano Goro provincijoje? Dabartiniai besmegeniai - ne geresni, jie nuolatos giriasi parama Ukrainai! Veža ten vagonus šovinių, kitą ginkluotę, Parošenkos chuntos sugriautus miestus ruošiasi atstatinėti, kai pas pačius užpakaliai nuogi ir ubagų 650 tūkstančių iš 2 likusių milijonų!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą