2017-02-23

Kirkorovas pasisakė už boikotą Eurovizijos konkurso Kijeve


Populiarus Rusijos dainininkas ir prodiuseris Filipas Kirkorovas pareiškė, kad nemato prasmės Rusijai dalyvauti šiame dainų konkurse. Apie tai jis vakar pareiškė dienraščiui „Komsomolskaja pravda“ (Komjaunimo tiesa).

Kirkorovas pasakė: „Po to, kas įvyko praėjusiais metais, nematau jokios prasmės dalyvauti šiame konkurse... Kokia prasmė dalyvauti konkurse, kuriame tiesiog suvedinėja sąskaitas su mūsų valstybe? Ko važiuoti ten, kur mūsų nelaukia?“

Jo žodžiais, konkursas tapo politizuotu ir neobkektyviu. „Aš, tikriausiai, paskutinis žmogus, kuris tikėjo jo objektyvumu. Aš tikrai buvau šio konkurso fanatu. Tikėjau, kad mes būtinai nugalėsime, nežiūrint į jokį spaudimą. Kiek nekalbėtų apie „Eurovizijos“ politizciją, aš visada sakydavau, kad tai visų pirma dainos konkursas. Situacijoje, kurią mes visi pamatėme, kada Europos gyventojai, buvusių TSRS respublikų balsavo už Lazarevą... Ne šiaip palaikė, o savo pinigais — kiekviena nusiųsta SMS už jį kainavo pinigus. Ir krūvelė kažko „nusprendė“, kurie nesuprantama kokiu pagrindu atstovavo savo šalims, davė Sergėjui nulius“, — pabrėžė Kirkorovas.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą