2017-02-19

Eurovizijos atrankoje šviesos pragiedruliai: idiotas iš Šiaulių pagaliau išeliminuotas


Kiekviename mieste atsiranda po savo idiotą, kiekviename miestelyje, kaime. Idiotų yra keli procentai, tokia statistika. Vieni idiotai yra ramūs, bet pasitaiko tokių, kurie siekia paviešinti savo idiotizmą. Toks buvo pretendentas į Eurovizijos konkursą iš Šiaulių miesto.

Gal kas mano, kad tai yra pokštas vyrui moterimi rengtis, ar belzabūbo ragus prisisegti? Tai ne pokštas, kai imama žaisti sodomijos ir satanizmo kortomis. Tai nieko bendro su menu neturintis idiotizmas, siekiant įtikti žemiausiems Europos iškrypėlių poreikiams.

Laimei, pasaulis keičiasi, po JAV prezidento rinkimų sodomijos propaganda tampa nebeaktuali. Pasaulyje jau toks sukeltas chaosas, kad didesnio chaoso pinigų savininkams, atrodo, nebereikia.

Austrijos iškrypėlis Končita dešra prakalbo apie įvaizdžio pakeitimą. Austriškam sodomitui pasisekė, jo idiotizmas tada sutapo su užsakovų poreikiais. Jį pinigų šeimininkai išsirinko. Šiaulių idiotas jau pavėlavo. Finita la comedia. Gerai. Dabar rinksime pagal talentą, ne už idiotizmą.  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą