2017-02-25

Karbauskininkai – „tas pats bibys toje pačioje kiaulėakės saujoje“


Vladimiras Leninas yra pasakęs, kad „Niekas negali sukompromituoti komunistų, tik jie patys“. Taip ir su karbauskininkais. O jie susikompromituoti stengiasi iš visų jėgų. Nuo pirmų dienų.

Niekas nesiknaisioja po meilužių (atsiprašau, pavaduotojų) „triusikus“ (atsiprašau, paltus, automobilius), jei tais „triusikais“ nesipuikuojama viešai. Ši tema pilnai išsemta ir ties ja aš nematau reikalo sustoti. Yra svarbesnių. Svarbiausios – šeima, žemė ir socialinių parazitų - „pabėgėlių“ prievartinis vežimas į Lietuvą. Visose šiose srityse tas karbauskinis „bibys“ elgiasi, kaip nori ji laikanti sauja, bet ne taip, kaip norėjo rinkėjai.

Vaikus, kaip nori globalistai, jie jau atiminės, žemę – pardavinės, o socialinius parazitus iš Afrikos ir Artimųjų Rytų veš tūkstančiais.

Vienas iš didžiausių karbauskinių „bibių“ yra Socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis, pasirengęs su savo bendrapartiečiais vežti nepatikrintus islamo ekstremistus ir socialinius parazitus į Lietuvą.

JAV prezidentui Donaldui Trampui nepakanka 2 metų, kad patikrinti pabėgėlius iš islamo valstybių, dalyvaujant 5 žinyboms, jis uždraudė juos vežti, o imbicilui Kukuraičiui pakanka kelių dienų.

Šis islamistų vežimas į Lietuvą turės fatalinių pasekmių mūsų valstybei, su kuriomis jau susidūrė Švedija, Vokietija, Prancūzija. Be to išskirtinių sąlygų sudarymas šiems vežamiems žmonėms prieštarauja Lietuvos konstitucijai, diskriminuoja ir žemina skurde paskendusius Lietuvos piliečius.

Užteko 100 dienų, kad mes įsitikintume, kad karbauskininkai yra „tas pats bibys toje pačioje saujoje“. Labai gaila kad ir vėl įmynėme į š. krūvą.

***
Naujausia apklausa parodė, kad 66 procentai vokiečių bijo tapti teroro aukomis, šiandien rašoma Breitbart.

Šiandien Vokietijoje nušautas tris vokiečius automobiliu sužeidęs teroristas.  

Tai ar mums reikia čia vežamų islamo teroristų ir juos vežančių karbauskininkų?



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą