2017-02-02

Lenkijos Vyskupas: genderinė ideologija pavojingesnė už marksizmą ir komunizmą


Naujasis Krokuvos archivyskupas Marek Jędraszewski sausio 31 dieną pasakė, kad lyties keitimas ir trans ideologija yra fundamentalus realybės neigimas, absurdas moksliniu požiūriu.

„Dievas sukūrė žmogų kaip vyrą ir moterį, tuo metu kai genderinė ideologija daro viską kas įmanoma, kad panaikinti skirtumus tarp vyro ir moters“, - pasakė archivyskupas.

„Tai absurdas iš biologijos mokslo taško, ir ne tik žmogaus: genderinė ideologija turi dramatiškas pasekmes socialiniame gyvenime ir kultūroje.“

Jis pasakė, kad ši ideologija yra nukreipta „prieš Dievą-kūrėją ir prieš viską, ko mokė mus Kristus“.

Maždaug prieš mėnesį kardinolas Antonio Kanisares pavadino genderinę teoriją „proto neigimu“, kuri griauna tradicinę šeimą, kas savo ruožtu sukelia tokias socialines problemas, kaip nepilnamečių nusikalstamumas, narkomanija, prostitucija ir prievarta prieš moteris.

Kardinolas pasakė: „Mes privalome kovoti už žmogaus orumą ir prieš bet kokios rūšies diskriminaciją, bet neigti biologinius skirtumus tarp vyrų ir morterų – tai ne sprendimas.“
Genderinę ideologiją jis pavadino „pačia klastingiausia ir griaunančia ideologiją per visą istorija.“

Sorošo ir kitų žmonijos priešų finansuojamos sodomitų organizacijos kaltino kardinolą lytine neapykanta, homofobija ir seksizmu, neapykantos kurstymu ir t.t.

Žmonijos laimei, kovinių pederastų diktatūros laikai pasibaigė, kada jų globėjas Barakas Obama išsinešdino iš Baltųjų rūmų.

Paskutinės pederastijos konvulsijos



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą