2017-02-18

Prancūzijoje prezidentu bus homoseksualistas ir degeneratas Manuelis Makronas, sergantis Edipo komleksu, už kurio nugaros stovi Rotšildų bankas


Garsios rusų politologės Olgos Četverikovos nuomone, sekančiu Prancūzijos prezidentu bus Manuelis Makronas, už kurio nugaros stovi Rotšildų bankas ir jo milžiniški pinigai (žiūr. video).


Kiek sutrumpinęs perpasakosiu šį Den.tv žurnalisto Ivano Višnevskio pokalbį su žinoma Rusijos politologe Olga Četverikova.

I.V.: Mano manymu, pasaulio liberal-globalistinio projekto vadovybė, kurią mes vadiname satanistine, nusprendė neleisti Trampo varianto Prancūzijoje ir tokiu būdu nori suduoti smūgį žmogiškiems architipams. Kaip velnias iš tabokinės iššoko Manuelis Makronas, žmogus su aiškiai degeneratyviniais polinkiais, pavyzdžiui, vedęs 25 metais vyresnę moterį, homoseksualistas. Kažkokie jo okultiniui ryšiai su motinomis, nemalonūs, bauginantys... Tuo pačiu metu prasideda skandalas dėl, neva, išprievartauto 22 metų juodaodžio „paauglio“, kaip jie vadina, Teo. Teo tai reiškia dievas. Ar jums neatrodo, kad čia įjungtos okultinės technologijos?

O.Č.: Dabartinėje situacijoje, kai Europa grimzta į socialinį-politinį chaosą, bet kokiu atveju vykdomas poveikis ne į sąmonės racionalią sferą, o į kažką pasąmoningo. Žinoma, taip lengviau valdyti. Migracijos problema – tik viena poveikio dalis. Vyksta giluminis socialinės struktūros pertvarkymas. Naudojamos naujos technologijos, apie kurias mes ne kartą kalbėjome.

Už Makrono labai dideli pinigai. Gal jis ir buvo ruošiamas, kad reikiamu momentu jį panaudoti.
Fejonas ir Le Pen yra liaudies politikos simuliakrai, nes jie nesiūlo jokio socialinio projekto, kad atgaivinti nacionalinę Prancūziją, juo labiau Makronas.

Le Pen grynai populistiniai lozungai. Kai kūrė šią partiją, ją neplanavo atvesti į valdžią. Už jos stovi sionistų kapitalas. Už Trampo Amerikoje irgi stovi sionistų kapitalas.

Jie vienos ar kitos šalies patriotus pjudo su migrantais faktiškai solidarizuodamiesi su Izraeliu. Į Vakarus pernešamas konfliktas, kuris yra Artimuosiuose Rytuose: judeo-krikščionys prieš islamą.
Tai pagrindinis Le Pen arkliukas, o kas liečia socialinę politiką, jokios rimtos programos, jokių sprendimų.

I.V.: O istorija su „paaugliu“ Teo?

E.Č: Protestai vykstantys Prancūzijoje gerai organizuoti. Viskas vyksta visuomenės skaldymui. Tai valdymo būdai. Vykdoma europiečių atžvilgiu ardomoji politika. Prancūzai kenčia nuo šios socialinės politikos. Kad protestai nepakryptų prieš tas jėgas, kurios visa tai daro, jie pjudo tarpusavyje prancūzus su migrantais, o migrantus su prancūzais. Tai klasikinis modelis. Teroras labai veikia žmonių psichiką. Kai reikėjo pakeisti Darbo kodeksą, kad protestus nuslopinti, tam reikėjo teroro akto. Teroro aktas įvyko. Dabar įvyko kita provokacija. Ryškėja policinė valstybė. Chaosas yra jų valdymo sistema.

I.V.:Makronas žmogus su Edipo kompleksu, be to jis dar ir homoseksualistas, be to jis dar palūkininkas, ir ar pavyko Prancūzijoje sukurti tokius žmones, kad juos trauktų ši figūra?



E.Č.: Pas juos senai tokios figūros: ką Sarkozi, ką Olandas, ką Valsas. Šios figūros labai tolimos nuo prancūziškos tradicijos. Prisiminkime De Golį. Įvyko elitų degradacija. Tai ne tos elitos, kurios realiai valdo. Tai vidutinės grandies menedžmentas. Jie parenka tokius. Tiktai tokie dabar ir tegali būti. Europiečiai prie to priprato. Tai atspindi bendrą europiečių sąmonės lygį. Už Makrono stovi Rotšildų bankas. Jis Žako Atali statytinis. Atali yra mondialistas, tai visiems gerai žinoma figūra.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą